Bart van Olphen boeken

Bart-van-Olphen-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Bart van Olphen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bart van Olphen

Bart Van Olphen is vis-expert en vis-kok. Als kok, auteur en ondernemer is hij voorvechter van niet alleen de lekkerste maar ook duurzaam gevangen vis.

Vis expert

Na de Hogere Hotelschool in Den Haag te hebben volbracht, leerde Bart eind jaren ’90 de fijne kneepjes van de viskeuken kennen in verschillende sterrenkeukens in Parijs. Bij terugkomst in Nederland dook Bart in de wereld van de vis.

Gouden Tulp

Bart heeft inmiddels 10 viskookboeken op zijn naam staan waarvan er meerdere werden vertaald. Voor het Fishes Kookboek en Bart’s Fish Tales ontving hij een Best of the World Cookbook Award. Voor Het Nederlands Viskookboek ontving hij een Gouden Tulp voor meest informatieve boek van Nederland. Zijn boeken worden vertaald in het Engels, Duits en zelfs Chinees en zijn op veel plekken op de wereld te krijgen.

Veggies & Fish

Eind 2020 heeft Bart zijn laatste boek uitgebracht. Veggies & Fish is het eerste resultaat van de nieuwe samenwerking met Fontaine Uitgevers. De fotografie werd ook nu verzorgd door topfotograaf David Loftus. Er zijn meerdere vertalingen op komst.

Tijd voor Max

Op televisie vind je Bart als kok regelmatig bij Tijd voor Max en Koffietijd. Daarnaast komt hij regelmatig voor in andere TV programma’s om zijn kunde en visie op de visserij. Daarnaast werkt hij vast samen met culy.nl, foodandfriends.nl en publiceert hij met regelmaat in Foodies Magazine.

You Tube

Zijn YouTube kanaal heeft ruim 60 duizend abonnees en op Instagram heeft hij zo’n 65 duizend volgers die daar onder meer ‘de kortste kookshow van de wereld’ kunnen vinden. Bart werkt ook samen met de Engelse TV Kok Jamie Oliver voor het Jamie’s Foodtube kanaal.

Boekingen Bart van Olphen

Bart is mede-oprichter van het vismerk Fish Tales. Dit merk verkoopt uitsluitend duurzaam gevangen vis om er zorg voor te dragen dat we niet allen nu maar ook in de toekomst van de lekkerste vis kunnen blijven genieten. Sinds november 2020 is Bart met ditzelfde unieke product onder de naam Sea Tales vertegenwoordigd op de Amerikaanse markt.

Bart woont in Amsterdam met zijn drie kinderen Bo, Juul en Ties.

Kom in de stemming

Bart van Olphen boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bart van Olphen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bart van Olphen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bart van Olphen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bart van Olphen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bart van Olphen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bart van Olphen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bart van Olphen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!