Lonny Gerungan boeken?

Lonny-Gerungan-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Lonny Gerungan boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Lonny Gerungan

Televisiekok en auteur Lonny Gerungan (1956) kwam ruim vijfentwintig jaar geleden naar Nederland. In Amsterdam aangekomen nam hij een baantje als afwasser bij het toen befaamde en inmiddels verdwenen restaurant ´Speciaal´. In de avonduren leerde Lonny Gerungan de Nederlandse taal. Binnen enkele jaren werkte hij zich op tot gastheer van het restaurant om vervolgens voor zichzelf te beginnen. Ruim vijftien jaar runde Lonny Gerungan in Amsterdam zijn eigen zaak. Lonny’s vader was vlak na de oorlog één van de bekendste koks in Indonesië. Hij zwaaide de scepter in de keuken van het beroemde ´Bali Hotel´ in Denpasar. In de keuken waar John Gerungan de leiding had legde zoon Lonny de basis voor zijn latere carrière als kok en culinair specialist in Nederland.

culinaire programma ´De Reistafel´

In 1997 begon Lonny Gerungan bij de TROS met zijn culinaire programma ´De Reistafel´. Lonny Gerungan stortte zich vanaf dat moment geheel op zijn nieuwe uitdaging: het presenteren en samenstellen van zijn televisieprogramma en het schrijven van kookboeken. Inmiddels heeft Lonny Gerungan 6 televisieseries over zijn geboorteland Indonesië gemaakt, nam hij 2 tv-series op in Thailand en verschenen er 10 kook- en kijkboeken die door hem zijn geschreven. Voor zijn zesde boek ´De Complete Indonesische Keuken´ ontving Lonny Gerungan een nominatie voor de ‘Gouden Garde 2002’, evenals een nominatie voor de ‘Wina Born Prijs 2003’ en daarmee behoort dit boek tot de drie beste culinaire publicaties die in 2002 in ons land zijn verschenen. In dit standaardwerk geeft Lonny Gerungan een totaaloverzicht van de Indonesische keuken. In mei 2003 verscheen onder de titel ´De Origineel Thaise Keuken´ het zevende boek van Lonny Gerungan, dat enkele weken later al werd genomineerd voor de ‘Gouden Garde 2003’. Het boek ´De Origineel Thaise Keuken´ sloot nauw aan bij de twee televisieseries ´De Reistafel´/De Origineel Thaise Keuken, die Lonny Gerungan in 2003 en 2004 voor de TROS op TV-2 presenteerde.

Boekingen Lonny Gerungan

Lonny Gerungan is niet alleen kok en culinair specialist op het gebied van exotische keukens, maar ook een getalenteerd zanger. In het verleden vertegenwoordigde hij zijn geboorte-eiland Bali bij het Nationale Songfestival in de Indonesische hoofdstad Jakarta. Na enkele cd-singles volgden een tweetal cd-albums (met zangeres Justine Pelmelay) die op de twintigste plaats in de album-Top-100 eindigden. Deze cd-albums zorgden voor een revival van het bekende Indo-repertoire. Ondertussen heeft Lonny een zestal cd’s uitgebracht. Al deze songs vertolken Lonny & Sandra veelvuldig op pasar malams, Indonesische en Indische feesten en op exotische party’s. In 2006 nam Lonny zijn eerste jazz-cd op.

Kom in de stemming

Lonny Gerungan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Lonny Gerungan te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Lonny Gerungan wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Lonny Gerungan viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Lonny Gerungan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Lonny Gerungan boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Lonny Gerungan kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Lonny Gerungan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!