Basily Boys boeken?

basily boys boeken
icon-clock

Tijdsduur

35 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 400 personen

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

Basily Boys boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Basily Boys

De carrière van The Basily Boys heeft de laatste periode een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Al jarenlang vormen de boys een ‘hot item’ in het evenementencircuit, en hebben ze hun sporen ruimschoots verdient. Met hun opzwepende Gipsy sound stonden ze al op talloze nationale- en internationale podia. Zo waren ze te zien in TV programma’s als De Wereld Draait Door, Holland’s Got Talent, Koffietijd en RTL Late Night.
Een optreden voor Koningin Maxima vormde de absolute kers op de taart voor deze getalenteerde muzikanten.

Internationaal succes

Tijdens het internationale Gipsy Talent Festival staken de Basily Boys met kop en schouder uit boven de andere deelnemers, en wisten zij de pretentieuze overwinning feilloos in de wacht te slepen. Hierop volgden optredens in onder meer Denemarken, Zweden, Noorwegen en Polen. Hun overwinning was het startschot voor een glansrijke internationale carrière!

De afgelopen jaren brachten The Basily Boys ook enkele succesvolle singles uit. Muzikaal geïnspireerd door onder meer Django Reinhardt en The Gipsy Kings brachten ze “Margarita” , “Gipsy Summer Medley” en “Dalida” uit. Alle nummers kenmerken zich door de alom bekende zwoele Spaanse klanken overgoten met de bekende Basily Boys sound.

LEKKER Concerten

Ook bij Gerard Joling bleef het talent van de Basily Boys niet onopgemerkt. Hij nodigde de boys uit om tijdens zijn LEKKER Concerten in het Amsterdamse Ziggo Dome act de présence te geven. Twee avonden lang stonden The Basily Boys voor een uitzinnige menigte van ruim zeventienduizend fans die compleet uit hun dak gingen toen Gerard samen met The Basily Boys zijn megahit ‘Ticket To The Tropics’ in een opzwepende Gipsy stijl bracht.

De samenwerking met Gerard Joling bleek baanbrekend. Niet alleen werden hun succesvolle gastoptredens breed uitgemeten in de vaderlandse pers, ook stroomden de aanbiedingen voor optredens en tv shows binnen bij The Basily Boys. Door de enorme vraag naar het nummer hebben The Basily Boys besloten om hun versie van ‘Ticket To The Tropics’ uit te brengen. Binnenkort zal hun versie verschijnen, en gezien de lovende reacties beloofd dit de volgende hit te worden in de geschiedenis van The Basily Boys.

Boekingen Basily Boys

Ondanks de talloze promotie optredens op radio en tv blijven de live optredens in het land prioriteit voor The Basily Boys. Overal waar ze komen weten ze in no time ieder feest of evenement naar een hoger muzikaal niveau te tillen. Niemand ontkomt aan de zwoele, maar bovenal meeslepende, klanken van onder meer een mega Gipsy Kings Medley.
Een ware ‘must have’ voor een geslaagd evenement, waarbij het publiek gegarandeerd ‘los gaat’ op de vurige klanken van The Basily Boys!

Kom in de stemming

Basily Boys boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Basily Boys te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Basily Boys wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Basily Boys viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Basily Boys online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Basily Boys boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Basily Boys kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Basily Boys boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!