Zonzo Basily boeken?

Zonzo-Basily-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Zonzo Basily boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Zonzo Basily

Zonzo Basily is al vele jaren een bedreven gipsy jazz gitarist. Als kind speelde hij al mee met het orkest van zijn vader en ooms The Basily Gipsy Band.Zonzo’s techniek en virtuositeit bleef destijds niet lang onopgemerkt.
Op zijn veertiende vormde hij met zijn neefen een eigen band The Basily Boys naast de gipsy jazz namen ze een een comercieel nummer op Magrariha al snel werden ze overal herkent met hun prachtige en viturose gitaar spel.

Optredens in populaire TV programma’s

Dat heeft zich ook vertaald in optredens voor Koningin Maxima en in populaire TV programma’s zoals DWDD, Koffie Max, Vrije Geluiden VPRO, en RTL Late Night. Met The Basily Boys won Zonzo het internationale Gipsy Talent Festival 2009 en bereikte de finale van het SBS TV programma Holland Got Talents. Hoogtepunt evenwel is zijn optreden met Gerard Joling in een 2x uitverkocht Ziggo Dome. Daarnaast is Zonzo is een veel gevraagd (studio-) solist en kan zich moeiteloos aanpassen in diverse muziekstijlen.

Boekingen Zonzo Basily

Zonzo laat weten dat zijn zwager John West hem overgehaald heeft om de microfoon te pakken. ‘Natuurlijk heb ik weleens gezongen tijdens familiefeestjes en in de kroeg.John zei waarom ga je ook gewoon niet zingen ik zei wie ik hahaha . John vond het nu de hoogste tijd worden om dit ook aan het grote publiek te laten horen. Ik had altijd gezegd dat ik gitarist ben en dat blijf ik ook. Toch heb ik nu de stoute schoenen aangetrokken en pak naast me gitaar dan nu ook de microfoon , ik ben de studio in gegaan en een Nederlandstalige versie opgenomen van het bekende lied ‘She bangs’ van Ricky Martin met een vleugje gipsy. Uptemp ,opzwepend , tempramentvol lekker pakkent goed voor in et uitgaansgelegenheden maar absoluut ook geschikt voor op de radiostations. Vele menigingen vinden het een voortreffelijk veelbelovend debuut . Zwager John West heeft een Nederlandse tekst geschreven ‘Laat Je Gaan’

Kom in de stemming

Zonzo Basily boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Zonzo Basily te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Zonzo Basily wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Zonzo Basily viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Zonzo Basily online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Zonzo Basily boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Zonzo Basily kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Zonzo Basily boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!