Zonzo Basily boeken?

Zonzo-Basily-Boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Zonzo Basily boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Zonzo Basily

Zonzo staat al voor vele jaren bekend als een echte gipsy artiest. Met zijn gitaar wist hij al op jonge leeftijd vele harten te veroveren. Sinds zijn zwager, John West, hem heeft overgehaald erbij te gaan zingen, is hij niet meer te stoppen en is hij een enorm gewilde artiest.


Zonzo is dé juiste artiest voor uw Feest / Evenement of Dinner show. Zonzo weet de juiste toon te zetten en het publiek te raken met zijn zangkwaliteiten en zijn uitstraling zijn repertoire is allround Hollands / Engels van Hazes tot Elvis alles met een eigen stijl en een vleugje Gipsy. Als de vraag er is of hij zijn gitaar mee neemt , dat is dan natuurlijk altijd mogelijk .

Optredens in populaire TV programma’s

Zonzo Basily heeft optredens gehad in programma’s als DWDD, Koffie Max, Vrije Geluiden VPRO, RTL Late night. Ook heeft hij zelf een optreden gedaan voor koningin Maxima! En heeft hij mee gedaan met Gerard Joling met het programma Lekker in een uitverkocht Ziggo Dome .

Boekingen Zonzo Basily

Met heerlijke volkse accordeon en gitaar klanken start de nazomer single Zomer 2023 ‘Oh What A Kiss’ waarmee Zonzo bewijst dat hij een veelzijdige artiest is. Het leven van deze talentvolle gipsy muzikant staat al vele jaren in het teken van muziek. Naast het uitbrengen van eigen singles wordt hij heel vaak gevraagd om voor andere artiesten de gipsy gitaarpartijen in te spelen. Zonzo: ‘Ik ben iemand die graag op muzikaal gebied iets wil uitproberen. Mijn voorkeur gaat wel uit naar feestelijke Nederlandstalige muziek. Voor wat betreft m’n nieuwe single, dat is van oorsprong een Amerikaans lied uit de jaren 50. Ik ken dat liedje al zo lang en elke keer stemt mij dat vrolijk. Thuis had ik in mijn eigen studio al een demo gemaakt die ik vervolgens doorstuurde naar mijn vaste producer Manfred Jongenelis.

Zonzo Basily boeken

Zonder verder aan te geven wat ik van hem verwachte is hij aan de slag gegaan en heeft zoals altijd zijn vakmanschap getoond. Het is dé perfecte opvolger van mijn laats uitgebrachte singles ‘Met jou is een Fiesta’ en ‘Love You O Ti Amo uit gebracht door Cornelis Music.

Kom in de stemming

Zonzo Basily boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Zonzo Basily te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Zonzo Basily wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Zonzo Basily viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Zonzo Basily online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Zonzo Basily boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Zonzo Basily kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Zonzo Basily boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!