Bjorn van Berkel boeken?

Bjorn-van-Berkel-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Bjorn van Berkel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Bjorn van Berkel

Deze Limburgse zanger is afkomstig uit Grubbenvorst, oftewel het Volendam van Limburg.Björn weet er telkens een feest van te maken, waar dan ook in de provincie. Door zijn enthousiasme raakt hij altijd weer de juiste snaar. Met zijn inmiddels opgebouwde repertoire van eigen nummers, maar mede ook door zijn Nederlands- en Duitstalige covers, is hij een welkome aanvulling voor je evenement.

Boekingen Bjorn van Berkel

Na enige jaren op diverse podia te hebben gestaan met Nederlandstalige covers, besloot Björn in 2013 zijn pijlen te richten op het Limburgstalige ‘Vastenaoves lied’. En met succes, want hij behaalde 5 LVK finales met top 10 noteringen en 4 plaatselijke overwinningen. Zijn nummers als ‘Bis dich det?’, ‘Met vastenaovend’, ‘Brötchen Currywurst’ en ‘Beeralarm’ zijn niet meer weg te denken op podia en evenementen in Limburg. Mede door zijn volkse muziekstijl met vrolijke up-tempo feestmuziek, afgewisseld met momenten van rust, weet Björn elke zaal en elk plein in beweging te krijgen!

Kom in de stemming

Bjorn van Berkel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bjorn van Berkel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bjorn van Berkel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bjorn van Berkel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bjorn van Berkel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bjorn van Berkel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bjorn van Berkel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bjorn van Berkel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!