Boerin Anna boeken?

Boerin-Anna-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl.

Boerin Anna boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Boerin Anna

De uitgesproken en opvallend mooie Boerin Anna (Anna Bron) is al jaren zeer bekend en populair op online kanalen en vanuit de media. Zo heeft het blad LINDA een uitgebreid item aan haar besteed, heeft Andy van der Meijde haar op de bijrijdersstoel gehad en is Anna regelmatig te zien en horen bij SKOFTEN en POWNED. In de video van de populaire Boer Harm (Komkommers) speelt Anna een prominente rol. Een slimme zet van Boer Harm omdat Anna’s fanbase van 130.000 volgers voor het overgrote deel bestaat uit mannen.

Boerin Anna, het multitalent

Deze spontane en hippe meid van het Groningse platteland zet er graag nog een tandje bij! Ze ontpopt zich als een waar multitalent met zang en dans tijdens een energieke performance. Met inmiddels drie eigen vrolijke feestnummers is het de hoogste tijd dat heel Nederland kennismaakt met deze knappe boerendochter. Boerin Anna heeft, zoals het echte ondernemende boeren betaamt, een professioneel team om zich heen verzameld met onder andere diverse producers. Het resultaat zal de komende maanden te zien en te horen zijn op alle streamingdiensten en YouTube. Anna heeft een vrolijke en entertainende act om zich heen gebouwd waarmee Anna in Nederland de festivals, feesttenten en horecagelegenheden 100% op zijn kop zet.

Boekingen Boerin Anna

Haar show, waarbij ze vergezeld wordt door twee (net zulke vrolijke) danseressen, is een ware energie-explosie met een mix van bekende feesthits en haar eigen singles, afgetopt met remakes van populaire ‘guilty pleasures’ zoals Satisfyer (Roxy Dekker). Deze nummers hebben zich ruimschoots bewezen in de playlists van de beste DJ’s van Nederland en worden vanaf nu live én voorzien van een opzwepend jasje door onze mooie feestboerin en haar danseressen vertolkt op de podia.

30 minuten Dik Feest

Naast haar dampende remake van Satisfyer (Roxy Dekker) komen de groovy remake van Stupid (Tess), Shirt uit en Zwaaien (Feestteam & Dj Maurice), Brommers Kieken (Boer Harm), Kali (Django Wagner x Outsiders), Links Rechts (Snollebollekes) en haar salsa versie van ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ (Wolter Kroes) in feestelijke vaart voorbij. Boerin Anna staat garant voor een vol half uur feestplezier voor iedereen!

Kom in de stemming

Boerin Anna boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Boerin Anna te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Boerin Anna wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Boerin Anna viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Boerin Anna online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Boerin Anna boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Boerin Anna kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Boerin Anna boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!