Wheel Sensation boeken?

Wheel Sensation boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Wheel Sensation boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Wheel Sensation

De wereld kampioenen presenteren een artistieke show op het hoogste niveau. De bewegingen in het rad zijn gecombineerd met acrobatische elementen. Een samenspel van de kracht van de man en de elegantie van de vrouw! Dynamisch smelten de artiesten samen door samen in één rad of synchroon met twee raderen te rollen. De constante beweging creëert een dynamische choreografie met constante veranderingen in impressies.

Duo-Show

De Duo Show wordt gedaan door twee artiesten en kan zowel bestaan uit het element rechtuit en spiralen met optioneel spectaculair vuurwerk.

Solo-Show

We bieden een sensationele acrobatische en adembenemende show aan – Rhönrad op zijn best! U kunt kiezen tussen twee uiterste. Een gracieuze en elegante optreden van Laura of het krachtspel tussen Boy en zijn rad. We combineren beide elementen in het rad op het hoogste niveau samen met gymnastiek en acrobatiek. De Solo Show wordt gedaan door één artiest in één rhönrad en kan zowel bestaan uit het element rechtuit en spiralen met optioneel spectaculair vuurwerk.

De shows welke te boeken zijn:

German Wheel, Cyr Wheel, Aerial Silks, Aerial Hoop, Aerial Straps, Partner Acrobatiek, Handstand Acrobatiek, Silks & Cyr, Paaldans, Cube en meer!

Kom in de stemming

Wheel Sensation boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Wheel Sensation te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Wheel Sensation wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Wheel Sensation viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Wheel Sensation online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Wheel Sensation boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Wheel Sensation kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Wheel Sensation boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!