BreakSquad Crew boeken?

BreakSquad Crew boeken
icon-clock

Tijdsduur

5 tot 10 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

BreakSquad Crew boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie BreakSquad Crew

BreakSquad Crew is dé nieuwe breakdancesensatie van Nederland. Deze jonge, energieke en bijzonder getalenteerde groep bestaat uit vier heren en één dame . Met hun duizelingwekkende breakdance tricks en verbluffende choreografie haalde de crew de finale van Holland’sGot Talent 2019. De BreakSquad staat garant voor een impactvolle openingsact voor corporate events. Een explosieve show met duizelingwekkende headspins, salto’s en een aanstekelijke chemie. Strak in pak of gehuld in bedrijfskleding; alles is mogelijk.

Boekingen BreakSquad Crew

De inventiviteit en creativiteit van de danscrew wordt maar al te graag ingezet om een act op maat te maken. Styling, choreografie, muziek en videoanimaties kunnen worden ingezet om de act speciaal aan te sluiten op de doelstelling of het thema van je evenement. De crew bestaat uit 5 leden, maar kan indien gewenst uitgebreid worden met een aantal extra breakdancers.

Kom in de stemming

BreakSquad Crew boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om BreakSquad Crew te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u BreakSquad Crew wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met BreakSquad Crew viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u BreakSquad Crew online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

BreakSquad Crew boeken

Dus bent u benieuwd hoe u BreakSquad Crew kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

BreakSquad Crew boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!