Brothers of Blues boeken / Blues Brothers Tribute

Brothers-of-Blues-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

In overleg

Brothers of Blues - Blues Brothers Tribute boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Brothers of Blues, a tribute to Jake en Elwood Blues

The Brothers of Blues tribute Band staat garant voor een avondje muzikaal entertainment van de bovenste plank! Deze band vertolkt vele muzikale stijlen met verve. Of het nu blues, jazz, rock, funk, soul, pop, dixieland of bossa nova is, het staat als een huis.

The Blues Brothers Tribute boeken

In de loop der jaren heeft deze band het repertoire van de originele Blues Brothers smaakvol en respectvol uitgebreid met bekende en onbekende parels uit de muziekgeschiedenis. Maar altijd passend in het muzikale tijdsbeeld waar the Blues Brothers voor staan. Denk aan nummers als Hold on I’m coming (Sam & Dave), Polk salad Annie (Tony Joe White), Wooly Bully (Sam The Sham & The Pharaohs) en Walking the dog (Rufus Thomas).

Een show van deze band (inclusief vijfkoppig blazersensemble) is een muzikale rondreis door het hart van de Amerikaanse muziekhistorie: a hotblooded rhythm & soul-revue.

Boekingen Brothers of Blues

Deze ervaren artiesten namen de orkestband voor de act op met de beste muzikanten uit het Rhythm & Blues circuit. Dit resulteerde in unieke, live klinkende backingtracks. Deze vormen de perfecte begeleiding voor de soulvolle vocalen. En voor de messcherpe Chicago bluesharp van Cotton en Morganfield zelf.
Overtuigende performance

Samen met de overtuigende performance van beide heren staat dit borg voor een high energy Rhythm & Blues revue. Sinds het begin was dat een daverend succes.

The Tribute, Battle of the Bands

In het 3e seizoen van het populaire SBS6 Tv programma The Tribute, Battle of the Bands zijn de Brothers of Blues 1 van de deelnemers. Heel Nederland kan zo kennismaken met de Brothers of Blues en de grote entertainment waarde van deze tribute band.

Kom in de stemming

Brothers of Blues boeken / Blues Brothers Tribute

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
795 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 dag geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Brothers of Blues – Blues Brothers Tribute te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Brothers of Blues – Blues Brothers Tribute wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Brothers of Blues – Blues Brothers Tribute viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Brothers of Blues – Blues Brothers Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Brothers of Blues – Blues Brothers Tribute boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Brothers of Blues – Blues Brothers Tribute kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Brothers of Blues – Blues Brothers Tribute boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!