Bubbels en Bellen Workshop boeken?

bubbels en bellen workshop boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

icon-notice

Opmerking

Excl. reiskosten

Bubbels en Bellen Workshop boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Bubbels en Bellen Workshop

Reuzen bellen, mini bellen, enkele bellen, honderden bellen. Onze bellenblaas medewerkers maken samen met de bezoekers de kleinste en de grootste bellen op jouw evenement. Liters bellenblaas sop en handige tools worden gebruikt om de mooiste bellen te creëren.

Bubbels en bellen vliegen door de lucht. Je kunt deze workshop prima inzetten op jouw evenement. Mensen zullen blijven kijken aar de prachtige bellen die gecreëerd worden. Daarnaast zullen al die vliegende bellen al vanaf verre te zien zijn. Een goede blikvanger dus. En het leukste is dat zij zelf ook bellen kunnen gaan maken. Niet alleen kinderen vinden dit geweldig, maar ook de volwassenen.

Boekingen Bubbels en Bellen Workshop

Specificaties Bubbels en bellen workshop:

 • Inclusief 2 personen begeleiding;
 • Inclusief bellenblaas sop;
 • Inclusief alle materialen om bellen mee te maken;
 • Kleding op maat en wens van de klant;
 • Standaard staat Bubbels en bellen workshop op een vaste locatie. Indien gewenst kan de act mobiel uitgevoerd worden. Informeer naar de mogelijkheden;
 • Tijdens de workshop Bubbels en bellen zetten we een locatie af met hekjes, zodat we een soort van pleintje creëren;
 • (indicatie)prijs is voor de Bubbels en bellen workshop op een vaste plek met 2 personen. Prijzen van de andere mogelijkheden (zoals o.a. een mobiele act) is op aanvraag.

Bubbels en Bellen Workshop boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bubbels en Bellen Workshop te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bubbels en Bellen Workshop wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Bubbels en Bellen Workshop viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Bubbels en Bellen Workshop online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bubbels en Bellen Workshop boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Bubbels en Bellen Workshop kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Bubbels en Bellen Workshop boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!