Salsa dansen met Dude boeken?

salsa workshop boeken
icon-clock

Tijdsduur

2 x 20 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Salsa Workshop boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Salsa dansen met Dude

Passionele dans en/of salsa workshop met Dude!

“Dansen is het uiten van emoties”…

Dudley Angela opgegroeid op curacao en weet dat maar al te goed. Een geweldig gevoel voor ritme en altijd gedreven. Dude is iemand met een grote passie voor dansen en deze man straalt helemaal als hij een dans of salsa workshop en/of demo geeft.

Als hij mensen ontmoet die zeggen: “ik kan niet dansen” of “ik durf niet te dansen” ziet hij een uitdaging!

Boekingen Salsa dansen met Dude

Dude geeft workshops en demo’s in onder andere: Salsa, Merengue, Bachata, Mambo, Cha cha, Reggaeton, Zumba, Tomic én Hip hop.

Deze vrolijke jongen die samen met zijn danspartner(s) iedereen een onvergetelijke avond bezorgen is een entertainer in hart en nieren…! Dude wandelt niet even binnen op je feest om een demo en/of dansworkshop te geven… Meestal staat hij de gasten al bij binnenkomst op te wachten en heet ze een warm welkom en hij gaat de deur niet uit tot iedereen op de sansvloer staat en soms is deze zo vol dat hij er nog een extra optreden bij geeft. Een tópgozer met een gulle lach.

Gegarandeerd veel plezier en de dansvloer vol!

Salsa dansen met Dude boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 15 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Salsa Workshop te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Salsa Workshop wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Salsa Workshop viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Salsa Workshop online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Salsa Workshop boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Salsa Workshop kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Salsa Workshop boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!