Workshop Ballonfiguratie boeken?

workshop ballonfiguratie boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Workshop Ballonfiguratie boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Workshop Ballonfiguratie

Zie jij ze wel eens, die mensen die van die super leuke ballonfiguurtjes kunnen maken. Binnen een handomdraai maken ze de leukste figuurtjes, zoals hondjes, beertjes, bloemen, hoeden et cetera.

Leer zelf de allerleukste ballonfiguren maken tijden deze workshop. Twee ervaren ballon modelleurs komen met honderden gekleurde moduleer ballonnen naar jouw locatie. Ze nemen tafels mee waaraan de kinderen tijdens de workshop kunnen gaan staan.

Boekingen Workshop Ballonfiguratie

Stap voor stap wordt aan de kids uitgelegd wat ze moeten doen om een ballonfiguur te kunnen maken. De kinderen doen de ballon modelleurs na en kunnen vragen stellen. Als het goed is moeten de kinderen aan het einde van de workshop zelf een ballonfiguur kunnen maken.

De workshop Ballonfiguren maken boek je inclusief:

  • Alle materialen zoals de modeleer ballonnen;
  • Ballonnenpompjes;
  • 2 personen begeleiding;
  • Tafels.

Workshop Ballonfiguratie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Workshop Ballonfiguratie te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Workshop Ballonfiguratie wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Workshop Ballonfiguratie viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Workshop Ballonfiguratie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Workshop Ballonfiguratie boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Workshop Ballonfiguratie kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Workshop Ballonfiguratie boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!