C&C Music Factory boeken?

c c music factory boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

C&C Music Factory boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie C&C Music Factory

C&C Music Factory was een muziekgroep uit de Verenigde Staten, bestaande uit Robert Clivillés en David Cole (1963-1995).C&C Music Factory ft. Freedom Williams. Oorspronkelijk trad de groep op onder de naam A Black Man and a Dominican. In 1987 brachten ze in eigen beheer een eerste single uit. Onder de naam C&C Music Factory scoorden ze in 1990 een internationale hit met Gonna Make You Sweat, dat onder andere in de Verenigde Staten en in Nederland de nummer 1-positie behaalde. Op dit nummer werd de rap gedaan door Freedom Williams. In latere platen maakte C&C Music Factory regelmatig gebruik van gastartiesten.

Boekingen C&C Music Factory

Na dit succes scoorde C&C Music Factory in totaal ze nog zes internationale hits, waaronder een cover van Pride (In the Name of Love) (oorspronkelijk van U2) en Things that make you go hmmm…. Onder de naam Clivilles & Cole heeft het duo een enorme clubhit met het nummer A Deeper Love. Tevens behaalden ze nog successen als producer van andere artiesten, onder meer Mariah Carey. In 1994 bracht C&C Music Factory een tweede album uit, maar begin 1995 overleed David Cole aan hersenvliesontsteking. Na de dood van Cole werden nog twee verzamelalbums uitgebracht.

Kom in de stemming

C&C Music Factory boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om C&C Music Factory te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u C&C Music Factory wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met C&C Music Factory viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u C&C Music Factory online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

C&C Music Factory boeken

Dus bent u benieuwd hoe u C&C Music Factory kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

C&C Music Factory boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!