Captain Hollywood Project boeken?

captain hollywood project boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Captain Hollywood Project boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Captain Hollywood Project

Captain Hollywood Project was opgericht in 1991 rond de rapper Tony Dawson-Harrison a.k.a. Captain Hollywood. Maar in 1992 bracht hij zijn eerste single van zijn nog niet uitgebrachte tweede album uit, met als titel ‘More & More’. Alles in de nieuwe Eurodance stijl en met een nieuwe zangeres Nina. Het was een geweldig succes, de single kwam in bijna heel Europa op #1, #5 in Israël en kwam in de Europese MTV jaar charts op #3. De opvolgende single was ‘Only With You’, ook weer een grote #1 hit in bijna heel Europa.

In 1995, na een jaar van stilte, kwam zijn derde album ‘Animals Or Humans’ uit. Er werden 200.000 kopieën wereldwijd van verkocht. Nina was weggegaan voor een solo carrière en werd vervangen door de zangeres Petra. Tony richtte zijn eigen platen label en studio op onder de naam Hollywood Productions. Hij ging samenwerken met 2 nieuwe producers: Tom Jacques a.k.a. G. Coin en Thomas Adler. samen met Attack II. Katzmann produceerde hij 4 nummers voor zijn album. Ze scoorden weer een grote hit met ‘Flying High’, #1 overal in Europa en #6 in Israël. Daarna kwam nog een Eurodance hit ‘Find Another Way’ dat ongeveer hetzelfde succes had.

Boekingen Captain Hollywood Project

Midden 1996 kwam Captain Hollywood terug. Ditmaal ging hij samenwerken met drie nieuwe producers, P Force, Miles Gordon en Alex Belcher en veranderde teven zijn haardracht. Petra was nog steeds een lid van het team. ‘Over And Over’, de eerste single van zijn nog niet uitgebrachte nieuwe album, was een zeer succesvol Eurodance nummer.

Kom in de stemming

Captain Hollywood Project boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Captain Hollywood Project te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Captain Hollywood Project wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Captain Hollywood Project viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Captain Hollywood Project online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Captain Hollywood Project boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Captain Hollywood Project kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Captain Hollywood Project boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!