Chocolate Desire boeken?

chocolate desire boeken
icon-clock

Tijdsduur

300 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Chocolate Desire boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Chocolate Desire

Altijd al een tattoo gewild maarn ooit echt gedurfd vanwege de pijn of dat het niet meer weg te halen is? Boek dan de Chocolate Desire! In plaats van met inkt te tatoeëren word er chocolade gebruikt wat je er daarna lekker af kan snoepen! Boek ze nu bij Twilight Entertainment!

“You name it we tattoo it!” with chocolate…

De geur van chocolade komt u al te gemoed, hier draait alles om de cacao en kunst.

Boekingen Chocolate Desire

Met een aantal soorten gesmolten chocolade en diverse kleuren worden de mooiste dingen gecreëerd. Natuurlijk is er ook voor de gasten iets te beleven waar men hun vingers bij af kan likken. Op armen, benen of andere lichaamsdelen worden coole chocolade tatoeages getekend. Sterren, namen of iets anders: “You name it we tattoo it!”

Om dit later lekker af te snoepen, het voordeel van deze tatoeages is dat het niet pijnlijk maar leuk is. Als dat geen chocolate desire is?

Let op! Wij zijn niet verantwoordelijk voor kleding die vies wordt en voor relatiebreuken omdat de host uiterst charmant, aantrekkelijk en bescheiden is.

Chocolate Desire boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Chocolate Desire te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Chocolate Desire wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Chocolate Desire viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Chocolate Desire online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Chocolate Desire boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Chocolate Desire kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Chocolate Desire boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!