Claudia Ansel boeken?

claudia ansel boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

icon-notice

Opmerking

Claudia Ansel is in mei 2020 gestopt vanwege gehoorproblemen

Claudia Ansel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Claudia Ansel

Claudia Ansel is een in Zuid-Limburg woonachtige Schlagerzangeres die haar hart verpand heeft aan de Duitse Schlager muziek.

Bij een van haar optredens ontmoette ze per toeval de bekende Duitse Componist André Wolff die haar uitnodigde om een opname te maken in zijn studio in Duitsland. Wat daarna gebeurde had ze nooit durven dromen!

De door André speciaal voor haar geschreven titels “Wenn du bei mir bist” en “So wie Du” vielein in de smaak bij Schlager beminnend Duitsland!

Boekingen Claudia Ansel

Er volgden radio en tv-voorstellingen en de optredens stegen sterk in frequentie. Op dit moment heeft ze het geluk om naast Nederland en België exclusief in Duitsland te mogen werken voor Agentur Ahrens in Köln waar alle bekende Kölsche artiesten vertegenwoordigd zijn. Inmiddels heeft ze van haar hobby haar beroep mogen maken en ze dankt alle Schlagerfans die dit mogelijk hebben gemaakt.

Kom in de stemming

Claudia Ansel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Claudia Ansel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Claudia Ansel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Claudia Ansel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Claudia Ansel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Claudia Ansel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Claudia Ansel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Claudia Ansel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!