Company Adorabel boeken?

company adorabel boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 40 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

Company Adorabel boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Company Adorabel

Company Adorabel is sinds 2003 een veel geziene gast op festiviteiten in binnen- en buitenland. Company Adorabel brengt kunstzinnig variété & straattheater.

The Time Traveler
Gloednieuwe act en wereldwijd straattheater met een “luchtballon”. Maar help haar want zij is verdwaald in tijd en ruimte. Lukt het haar -met uw hulp- om de weg terug te vinden? Met 2 zitplaatsen voor extra passagiers! Stap in en vaar mee. Kijk naar de video bovenaan de pagina voor een impressie van deze act.

De Roddeltantes
Iet, Wiet en Riet (de vrouw van Piet) zijn een dagje uit. Zij nemen hun Weekend Story’s even Privé door. Gezellig bijkletsen, mensen kijken, flaneren. Je weet het niet, misschien vinden ze er nog wel een leuke vent voor Wiet. Zo voorzien de dames voorbijgangers vrolijk van allerhande commentaar en bent u weer snel op de hoogte.

Rendez-vous is een originele performance die raakt! Een melancholische én grappige animatie. Verlaten, opgehangen als een oude jas, hangt zij eenzaam aan een (verlichte) lantaarnpaal. Ze praat en mompelt wat voor zich uit… totdat er muziek klinkt en ze recht vanuit haar hart ‘laat me niet alleen’ zingt. (een vertaling van Jaques Brell’s, “Ne me quitte pas”). Of tijdens de kersttijd ‘It’s gonna be lonely this christmas without you’… Winnaar Nederlandse kampioenschappen Living statue 2013 + 1-e prijs Esthetiek.

Boekingen Company Adorabel

Petro is bezorger bij Pizza Pronto. Hij is op zoek naar degene die de Quatro Staggioni heeft besteld en balanceert met 28 pizzadozen door de mensenmenigte. Een humoristische interactieve act.

Regina Bianca Veneziana: Deze stralende chique verschijningen in Venetiaans wit als verlicht stelten-duo, verwelkomen uw gasten, kunnen champagne schenken, dansen, paraderen met glamour en charmeren iedereen op uw evenement.

Terra’s Trots
‘Trotse Rotsen’ zijn twee ‘stenen’ figuren die met hun kinderwagen vol keitjes, hun kleintjes uitdelen aan het publiek. Hierop staan handgeschreven boodschappen, complimenten, leuzen, en dergelijke. Vervreemdend, hartverwarmend, origineel en interactief. U mag kiezen wat erop komt te staan. “Je bent een kei van een…” “Onze rots in de branding!” (jubilaris) “Wij dragen een steentje bij..” “Rotsvast vertrouwen in…” “Keigoed… ” Steengoed…” of het kan ook één grote kei zijn met een fijn gedicht. Wanneer er op een ludieke manier iets oprecht overgebracht mag worden dan draagt deze act graag haar steentjes bij! Integer, vrolijk en warm. Een meer dan sympathieke act die de mensen een hart onder de riem steekt, een compliment geeft, een speciale en blijvende herinnering… Een gebaar van menselijkheid!

Gloednieuwe act

Valentina – Zeg het met een kaartje is een sympathieke mobiele act met een boodschap. Valentina’s rok bestaat uit meer dan 50 postkaartjes met mooie teksten. Daar mag je er 1 uitzoeken. Je kaartje kun je schrijven op haar schrijftafeltje dat ze op haar buik draagt. Uit haar hoed tovert ze een postzegel en u kunt het kaartje posten in de brievenbus op haar rug. Niet alleen voor Valentijn. Je kunt immers het hele jaar door zeggen dat je van iemand houdt.

Terra is een zeer breed inzetbare act. Origineel als ontvangst. Soms interactief, soms juist als abstracte performance. Dan passen we de performance aan aan de omgeving. De act wordt ondersteund door een intense sfeer van de hoorbare soundscape. In schijnbaar levenloos gesteente smeult een onbevredigd, innerlijk vuur. Een harde korst omhult de bezielde wezens. Gesmoorde, verschillende emoties dringen zich door de gestolde lava naar buiten. Onontkoombaar. Hun verlangen naar het leven woekert in hun versteende dans. Menselijk, als het spiegelbeeld van de toeschouwer. Universeel, als verbinding met hun oorsprong: de aarde.

Veel geziene gast op festiviteiten in binnen- en buitenland

Het Mosmens is uniek in zijn soort. Hij past perfect in een natuurlijke groene omgeving. Een grasveld, boom of bankje kan al genoeg zijn. De act is erg fotogeniek omdat die één wordt met de omgeving. We kijken meestal naar de mooiste plek. Mosmens kan ook als picknick tafereeltje. Kijk naar de video onderaan de pagina voor een impressie van deze act.

In de Spookjesparade zweven drie spookjes over de vloer. Ze geven licht in het donker. Ondersteund door een soundscape van boooeeeee spookjes geluiden.

De Zwevende Heks
De heks is lopend of op hooverboard. Het hooverboard is weggewerkt onder de jurk, dus ze vliegt razendsnel tussen de mensen door en vraagt of ze misschien een lekker appeltje lusten…

De Champagnedames kunt u inzetten om Champagne uit te delen bij de entree of u kunt ze inzetten als presentatie-dames. De Champagnedames vormen een prachtige verschijning en geven een showelement aan uw evenement. Als Braziliaans Carnaval is deze steltenact multi-inzetbaar. Als performance dansen zij stralend op hun stelten op salsamuziek en delen bloemenslingers uit. Hiermee haalt u de zomer binnen! Ze kunnen ook geboekt worden in combinatie met een Braziliaanse percussie groep.

Kom in de stemming

Company Adorabel boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Company Adorabel te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Company Adorabel wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Company Adorabel viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Company Adorabel online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Company Adorabel boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Company Adorabel kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Company Adorabel boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!