De Vogelvrijen boeken?

de vogelvrijen boeken
icon-clock

Tijdsduur

3 x 30 minuten

icon-music

Geluid

N.v.t.

De Vogelvrijen boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Vogelvrijen

stoere cowboys op leeftijd, “de jonge hond” Jack Russel, (rijzende ster aan het firmament) en Van Bill, (de John Wayne van de Hollandse spruitjes film), een goeierd en een lelijkerd (is alles wel wat het lijkt?), brengen je slapstick-achtig straattheater, zonder gesproken tekst, een hele stomme film.

Hoewel gehecht aan hun tradities, moeten ook zij zich aanpassen aan de moderne tijd. Dit alleen al leidt tot hilarische beelden. Een combinatie tussen stomme film en scenes uit de grote western films als “Once upon a time in the West” en “The Good, the Bad and the Ugly”. Een filmisch epos, zonder duidelijk verhaal of boodschap. Of wellicht één boodschap: “Lach, of ik schiet!”

Boekingen De Vogelvrijen

Jijzelf bent aanwezig op de filmset van hun nieuwste film! Natuurlijk is er tussen de scenes door tijd voor een meet en greet met deze acteurs, of een leuk fotomomentje met de kinderen en deze echte stoere cowboys.

Kom in de stemming

De Vogelvrijen boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Vogelvrijen te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Vogelvrijen wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Vogelvrijen viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Vogelvrijen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Vogelvrijen boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Vogelvrijen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Vogelvrijen boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!