Da Hool boeken?

Da-Hool-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Da Hool boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Da Hool

Frank Tomiczek, beter bekend als Da Hool, was een van de leidende figuren van de underground technobeweging in de jaren negentig, dat decennium was er een nieuwe clubcultuur geboren, klaar om uit te groeien tot een van de grootste muzikale genres. Een opwindende tijd met alles over elektronische avant-garde en de nieuw gevonden techno-generatie, toen Tomiczek zijn muzikale carrière begon onder de naam DJ Hooligan.

Grootste Da Hool-hit moest nog komen

Als een van de vaandeldragers van een continu groeiende maar jonge technoscene, zette hij zich volledig in voor muziek. Terwijl de jeugd in opstand kwam met raves als Mayday of Love Parade waar honderdduizenden technoliefhebbers tot in de vroege uurtjes vierden, werd DJ Hooligan een van hun ‘underground helden’. In de daaropvolgende jaren was geen enkele wereldwijde club of rave veilig voor zijn beats. Naast legendarische originelen als ‘La Rocca’, ‘Central Love’, ‘Hool’s Experience’ en ‘An Active Trip’ verspreidde het Hool-geluid zich via remixen voor vele artiesten en labels zoals Logic Records, R + S. Music Man, Frankfurt Beat. Low Spirit, 1994, tekende hij zijn eerste grote platencontract bij Warner / East-West Records, gevolgd door de 16e plaats in de Duitse hitlijsten voor zijn eerste single ‘Rave Nation’, die meer dan 230.000 exemplaren verkocht en na dit grote succes verkocht hij werd genomineerd voor de geman tv Viva award als beste technokunstenaar. Maar de grootste Da Hool-hit moest nog komen.

‘Meet Her At The Loveparade’

In 1996 startte Frank zijn eigen bedrijf Hool Productions en zijn Label B-Sides waar hij zulke grote artiesten als Timo Maas had uitgebracht. Een van de eerste nummers die uit dit nieuwe DJ Hooligan-hoofdstuk naar voren kwam, was het legendarische ‘Meet Her At The Loveparade’, een manifest en een anthem van een opkomende mainstream jeugdcultuur, direct gekoppeld aan de beroemde Duitse Loveparade. Ontmoet haar tijdens de Love Parade heeft bijna 6 miljoen exemplaren verkocht met een gouden status in verschillende landen zoals Duitsland, Frankrijk, Australië, VK, Benelux, Southafrica. Vanaf dat jaar zou Frank Tomiczek verder gaan onder de naam Da Hool, een dj die wereldwijde erkenning geniet en alle continenten afreist om zijn geluiden naar de menigte te brengen, van Sydney tot New York, of het nu in een intieme, kleine clubomgeving is of vooraan van tienduizenden muziekliefhebbers.

The Funk Phenomena

Een van de grootste remixhits tot nu toe is Da Hool’s mix uit 2003 van Armand van Helden’s huishit ‘The Funk Phenomena’, die nummer 1 bereikte in de Duitse dance charts en dat jaar een van de meest populaire nummers in het VK was. Veel meer zouden volgen, onder projecten als Freakstylaz en Hool’s Experience op labels als Subliminal, Ministry of Sound, Hooj Choons. In 2004 was zijn track “Hool vs Bruckheimer – In the Beginning” op Toolroom een ​​van de meest gespeelde house-tracks op Ibiza en het werd de favoriete track van ’s werelds nummer 1 dj Eric Morillo die het in licentie heeft gegeven voor zijn Amerikaanse Subliminal-label

Optreden op Tomorrowland

in 2006 tekende hij bij PIAS Recordings waar hij zijn nieuwe album uitbracht en begon te werken met artiesten als Sarah Walker, Richard Oliver, Corey Andrew of de Electropopband Grosstadtgefluester uit Berlijn. Zijn nieuwe electroversie van de deuren klassiek Light my fire ging nr. 1 in Duitse dance charts ..‘No Love Anymore’ en ‘She Plays Me Like A Melody’, Illusion, Into the Unknown zijn enkele van zijn nieuwste producties, uitgebracht op Armada Music. In 2013 en 2014 speelde hij op ’s werelds meest exclusieve festival “Tomorrowland”

Soundtrack van de bioscoopfilm “Abschussfahrt”

Een andere nieuwe release was zijn project “Hooligan – The Doorkeeper”, dat hij samen met de Chicago Rapper Colee Royce op het Amerikaanse danslabel no. 1 Ultra Music New York. Zijn nieuwste productie ON A TRIP feat. Corey Andrew uit New York maakt deel uit van de soundtrack van de bioscoopfilm “Abschussfahrt” en de single zal volgen op Armada Music. In oktober 2015 had hij een samenwerking met Oliver Heldens uitgebracht, een remake van Meet her at the Love Parade on Spinning Records.

Boekingen Da Hool

In 2016 wordt de danswereld getrakteerd op een gloednieuw Da Hool-album. Met een nieuw en geperfectioneerd geluid, dat het verleden en de toekomst in evenwicht houdt, laat Da Hool zien dat hij de exacte tekenen van tijd kan zien. Met zijn openheid en bewustzijn van het veranderen van tijd, is het duidelijk dat Da Hool tot de absolute DJ en producer elite behoort. En hij is van plan daar te blijven.

Kom in de stemming

Da Hool boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Da Hool te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Da Hool wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Da Hool viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Da Hool online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Da Hool boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Da Hool kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Da Hool boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!