Sylver boeken?

sylver boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Sylver boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Sylver

In het universum van de Belgische dance bekleedt Sylver een speciaal plekje. Slechts weinig dance acts van eigen bodem kunnen zich beroepen op een dergelijke langlopende internationale carrière en verkoop van bijna 2 miljoen (!) albums. En dat mag geen verbazing opwekken, want de groepsleden zijn stuk voor stuk de top:

Silvy de Bie

Silvy De Bie heeft een van de mooiste en veelzijdigste vrouwenstemmen van het land. Haar revelatie-passage bij ‘Liefde Voor Muziek’ in 2018 en haar doorleefde solo-album Baby Bird waren daar ten volle het bewijs van

Wout van Desses

DJ Wout behoort bij de hardest working top-DJs van het land: de award van Beste Belgische DJ is er eentje dat hij nog elk weekend met verve bewijst en zijn maandelijkse radioshow op 15 Belgische radiostations laat horen dat zijn muzikale oor nog steeds piekfijn de hits weet te vinden.

John Miles jr.

John Miles Jr verdiende als begenadigd gitarist en songschrijver zijn sporen in verschillende succesprojecten als Night Of The Proms en Milk Inc to name a few.

Zet deze drie samen in de studio met top-DJ/producer Regi Penxten en er gebeurt iets magisch. De vocal trance sound uit 2000 van tophits “Turn The Tide”, “Skin” en “Forgiven” evolueerde doorheen de jaren, zonder daarbij de kenmerkende Sylver-sound te verliezen én met het gekende chartsucces. Denk maar aan “Foreign Affair”, “Love Is An Angel”, “Lay All Your Love On Me”, “Music”, “I Hate You Now” en noem maar op.

Boekingen Sylver

In 2020 zullen we 20 jaar later zijn. De hits van Sylver zijn inmiddels tijdloze danceclassics die nog steeds als een huis staan. Tijd dus voor een feestelijke terugblik én een pak verrassingen voor het komende jaar, want 2020 wordt overduidelijk een jaar met een zilveren randje! “ The Sylver Lining Tour 20 Years”. Een gloednieuwe en spectaculaire LIVE-show waar de grootste Sylver-hits van vroeger en nu de revue zullen passeren in een spraakmakend decor met verbluffende visuals en special effects. Als voorloper van het feestjaar, is er de kersverse single “I Won’t Wait”. Een aanstekelijke Sylver-tune anno 2019 en classic in spe die zich direct in je oor nestelt.

Kom in de stemming

Sylver boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Sylver te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Sylver wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Sylver viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Sylver online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Sylver boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Sylver kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Sylver boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!