Danny Heden boeken?

Danny-Heden-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Danny Heden boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Danny Heden

Danny Heden werd op 11 juli 1990 in Zwolle geboren. Als kleine jongen was hij altijd bezig met alles wat met muziek te maken had. Als er ergens een zang/karaoke wedstrijd was dan kon je Danny daar vinden.
Zingen zit hem in het bloed. Als 16 jarige kwam Danny Heden in contact met Jan Kisjes uit Dalfsen en heeft in de JK Studio zijn eerste cd opgenomen met 11 cover nummers getiteld:‘’Op Komst’’. Daarna verscheen het eigen werk van Danny Heden: ‘Kus Me’’ en ‘’Vrouw Van Mijn Dromen’’. Deze beide nummers zijn geschreven door Jan Kisjes. Met dit laatste nummer behaalde Danny in de regiotap ‘’ Zijn Superster’’.

Tekst en muziek geschreven door zijn moeder.

Bram Koning schreef het nummer ‘’Eén Nacht Met Jou’’. Ook dit nummer werd zéér goed ontvangen. Toen verscheen ‘’Zou Jij Bestaan’’. Deze single is opgenomen bij Hans Aalbers Recording Studio’s in Nederhorst-den Berg en is uitgebracht bij Pink Records. Wat dit nummer voor Danny zo bijzonder maakt is dat zijn moeder de tekst en muziek heeft geschreven. en ook dit nummer behaalde een superster in de regiotap. Dit nummer werd opgevolgd door ”Margarita” ,geschreven door Jan Kisjes.

Zij is mijn lot

Al gauw volgde Danny zijn volgende single “Zij is mijn lot ” , uit de hand van Bram Koning. Het succes van ”Zij is mijn lot” blijft ook in de rest van Nederland niet onopgemerkt en dus trekt Danny met regelmaat het land in voor uiteenlopende feesten en diverse media-optredens. In maart 2009 is Danny een week naar Westendorf Tirol in Oostenrijk geweest met andere artiesten die daar ook optraden. Het was weer geweldig en ook daar wist Danny wederom de gasten goed te vermaken. ( Zeer Geslaagd!!) Langs deze weg wil Danny iedereen bedanken voor de ontzettende leuke reacties en steun.

Boekingen Danny Heden

Er wordt momenteel gewerkt aan de nieuwe single en video clip van Danny. Het nummer : “Gigagantisch mooi” ,die binnen kort op diverse stations te horen en te zien zal zijn. Het is zeker dat we van deze spontane jongen nog véél zullen horen!! Het nummer is bij verschillende radiostations te horen en werd ‘’Hollandse Nieuwe’’ bij Radio NL. Ook was de bijbehorende clip regelmatig te zien bij TV Oranje, Sterren.NL & TV Oost. Het nummer scoort boven verwachting goed.

Kom in de stemming

Danny Heden boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Danny Heden te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Danny Heden wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Danny Heden viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Danny Heden online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Danny Heden boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Danny Heden kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Danny Heden boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!