John de Bever boeken

John-de-Bever-boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 400 personen

icon-notice

Opmerking

Nieuwe gage per 3 oktober 2023

John de Bever boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie John de Bever

‘Johnny’ is in 1980 ontdekt door Pierre Kartner. Meer dan 100.000 exemplaren zijn er verkocht van ‘Als ik later eens trouw’ (tv-optredens in o.a. Op Volle Toeren).

In 1997 wordt John de Bever uitgeroepen tot ‘Beste Zaalvoetballer van de Wereld’ in Brazilië. John de Bever speelt ruim twintig jaar betaald voetbal in België, bij FC Den Bosch en FC Dordrecht (Nederlandse Eredivisie).

Dutch Single Top 100!

In 2006 komt het duet ‘Toen Kwam Jij’ samen met Anny Schilder uit en in 2010 wordt er een unieke hitprestatie gescoord (enkel The Beatles gingen hem voor!). John de Bever staat met twee tracks, van één single, genoteerd in de Dutch Single Top 100!

In 2012 presenteren John de Bever en Charlene de door Emile Hartkamp geschreven hitsingle ‘Als je alles hebt’ (TROS Muziekfeest op het Plein).

Vaalwel Alle Zorgen

In april 2013 komt het album ‘Vaarwel Alle Zorgen’ uit bij Berk Music, het album komt binnen op NR7 in de Album TOP100! John de Bever is te zien in o.a. NOS Nieuwsuur en RTL7 Voetbal International.

John de Bever beleeft op 11 mei 2014 zijn Theaterdebuut met zijn ‘MoederdagConcert’ in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Ook wordt er een duet met Koos Alberts op het album ’30 Jaar Koos Alberts’ geplaatst. In januari 2015 wordt het duet ‘Denk Nog Een Keer Aan Mij’ met Marianne Weber uitgebracht.

Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht

John de Bever weet met ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ heel Nederland voor zich te winnen (videoclip meer dan 16.000.000 keer bekeken!). Ook scoort John de Bever op 20 september 2016 met deze hit een BUMA NL Award én een Gouden Award voor de verkoop van meer dan 20.000 exemplaren!

Het album ‘Dat Is De Liefde’ dat hij maakt met met Marianne Weber bevat duetten en solo stukken. Het album verkoopt in enkele weken meer dan 10.000 exemplaren! In november 2016 brengt John de Bever zijn single ‘Daar In Dat Kleine Café Aan De Haven’ uit. Een hoofdrol in de videoclip is weggelegd voor zijn ontdekker Pierre Kartner.

Lijflied van de Oranje Leeuwinnen!

John de Bever heeft zijn naam in 2017 definitief gevestigd! De Oranje Leeuwinnen kronen zijn ‘Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht’ tot hun lijflied! Optredens in alle bekende tv shows volgen! Ook wordt de 12,5 miljoenste view gevierd met een parachutesprong! Op 4 november presenteert hij zijn solo album dat dezelfde titel draagt.

Anno 2019 tekent John de Bever bij SMILE Music en komt het duet ‘Schat Van Mij’ samen met Marianne Weber uit. Op 13 mei komt er een vervolg op het uitverkochte concert (2018) in het Circustheater te Scheveningen. John de Bever & Marianne Weber vieren het levenslied!

Boekingen John de Bever

Uniek aan de sound van John de Bever is zijn geheel eigen stemgeluid. Zijn winnaarsmentaliteit, zijn uitstraling én het feest dat bij elk optreden weer ontstaat, maakt het plaatje compleet.

In juni begint het Wereld Kampioenschap Voetbal Vrouwen in Frankrijk. John de Bever presenteert ‘Wij Zijn Nederland’. Een duet met Jan Smit, muzikaal omlijst door André Rieu en bijzonder verfraaid door Jack van Gelder! ‘Wij Zijn Nederland’ is een strijdlied. Een muzikaal cadeau voor onze Oranje Leeuwinnen.

John de Bever inhuren: zingende zaalvoetballer

John de Bever inhuren staat garant voor een geweldige avond. Hij is een ideale sfeermaker of gangmaker voor uw feest, net als een geslaagde afsluiter. Dus viert u een bedrijfsfeest, een bruiloft of een jubileum? Het als tijdens een feestavond of tijdens een muzikaal event is het een goede keuze.

Hij is zowel zanger van het Nederlandse levenslied als een niet onverdienstelijk zaalvoetballer. Dat maakt hem bovendien een bekende Nederlander, die dus heel goed weet hoe entertainment werkt. Hij bespeelt het publiek en maakt er een geweldige sfeer van, om samen met alle aanwezigen van te genieten.

Boekingen van John de Bever

De boekingen voor John de Bever regelen we zo volledig mogelijk voor u. Dat betekent dat we een vrijblijvende offerte uitbrengen, waarin we precies aangeven wat de kosten zullen zijn. Het gaat om een vaste prijs voor 30 minuten, afgestemd op een publiek van meer of minder dan 250 personen.

Bovendien is de monitorset alvast inbegrepen. In de vrijblijvende offerte om John de Bever in te huren delen we nog veel meer details. Zo brengen we u op de hoogte van de mogelijkheden en de kosten. Daarnaast zijn we natuurlijk beschikbaar voor vragen. Op die manier weet u precies wat er mogelijk is, hoe het in z’n werk gaat en wat we voor u kunnen betekenen. Wij helpen u een geslaagd evenement te organiseren, ook als u dat voor de eerste keer doet.

John de Bever boeken

Dus wilt u John de Bever boeken en zoekt u een boekingsbureau dat daarbij kan helpen? We gaan er meteen voor u mee aan de slag. We hebben korte lijnen met zijn management, zodat we direct de beschikbaarheid kunnen controleren. Vraag een vrijblijvende offerte aan, en ontdek of John de Bever boeken past binnen het beschikbare budget.

Kom in de stemming

John de Bever boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om John de Bever te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u John de Bever wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met John de Bever viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u John de Bever online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

John de Bever boeken

Dus bent u benieuwd hoe u John de Bever kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

John de Bever boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!