De Rolero’s boeken?

de roleros boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Akoestisch onversterkt

De Rolero boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Rolero’s

Wij zijn zowel een elektrisch versterkte feest-band, als een akoestische loop act.Wij spelen op een chique diner dansant maar ook op een bedrijfsfeest, op een bruiloft en op een swing- feest.

Onversterkte loop act

Als loop act zorgen wij voor een uiterst vrolijke sfeer. Tijdens een diner, receptie of andere gelegenheid brengen wij van tafel tot tafel entertainment, maar ook spelen we op de achtergrond terwijl de rest van de aanwezigen ongestoord hun conversatie kan voortzetten. De onversterkte loop act is entertainment met mooie samenzang, ondersteund door accordeon, gitaar, contrabas en percussie. Versterkt maken we van ieder feest een dansfeest. Vooral de combinatie loop act en versterkt optreden zorgt voor een optimale sfeer bij ieder feest.

Draadloze show

Ook is er nog “De Draadloze Rolero-show”: interactief, humoristisch en dansbaar. De Rolero’s gaan dan helemaal los. Dat wil zeggen: zonder snoeren, maar met headsets begeven we ons in en tussen het publiek, en brengen daar onze liedjes.

Veelzijdigheid

Het repertoire is veelomvattend en komt neer op “Simple songs from another century”, eigengereide bewerkingen van songs uit de 60er en 70er jaren en eigen werk. Ruige nummers van de Stones worden uitgevoerd met alleen stemmen en een ukelele, songs van Dylan krijgen een close harmony bewerking, enzovoort. Ook hiervoor geldt, alles mag. Kortom, op elk feest voelen wij ons thuis.

Boekingen De Rolero’s

We spelen standaard als 4-mansformatie: accordeon, gitaar, bas, drum. Maar ook over een grotere of kleinere bezetting is te praten. Zo is er de Rolero’s XL, een zeven mans bezetting, die ook nog eens uitgebreid kan worden met een zangeres.

Kom in de stemming

De Rolero’s boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
788 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Rolero te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Rolero wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Rolero viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Rolero online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Rolero boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Rolero kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Rolero boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!