De Stoopjes boeken?

De-Stoopjes-boeken
icon-clock

Tijdsduur

25 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid

icon-notice

Opmerking

Aansluitend een Meet & Greet

De Stoopjes boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Stoopjes

We hebben er jaren op gewacht, maar nu is ie klaar. De eerste cd-single van De Stoopjes. De 8-baan moet hun definitieve doorbraak worden. Spannende tijden vertelde Annelies. De cd-single is intussen naar uim 400 radiostations gestuurd. Tv Oranje is van plan om binnenkort een clip en een kerstboodschap op te nemen van De Stoopjes. De cd ligt ook bij Foole in de schappen en zelfs De Dreef kreeg een exemplaar tijdens de Hollandse Avond. Als deze cd-single aanslaat is het idee om een hele cd op te gaan nemen. “Daarmee kunnen we beter optreden, nu hebben we nog maar 2 nummers”, zegt Harold Stoop.

Tijdens de Hollandse Avond in De Dreef presenteerden De Stoopjes hun nieuwe cd-single. Beide nummers van deze cd, ‘De 8-baan en Met Jou’, werden gezongen door alle aanwezigen van de Hollandse Avond. De cd-hoes laat De Stoopjes in een 8-baan zien. “Waar is die foto gemaakt” wilden wij natuurlijk weten. “Voor onze flat was het antwoord” van De Stoopjes. Natuurlijk is daar geen 8-baan te bekennen. Maar een beetje photoshopper weet daar wel raad mee. De hoes ziet er gezellig uit.

Optreden bij De Dreef

Na afloop van hun optreden kregen ze van voorzitter Bert Gruijters een bosje bloemen aangeboden. De Dreef zou graag zien dat ze met carnaval weer een optreden willen doen. Of dat gaat gebeuren is nog de vraag. De Stoopjes worden steeds bekender in het land en worden door hun nieuwe single straks meer gevraagd voor optredens. Maar ook als De Stoopjes even geen tijd hebben voor De Dreef zit men niet verlegen om hun muziek. Bert Gruijters kreeg een cd aangeboden. Die kan worden toegevoegd aan de ruime Nederlandstalige muziekverzameling.

Sinds begin juni 2011 staat het nummer ‘De 8-baan’ op YouTube. Dit nummer dateert al van een paar jaar geleden, maar nog nooit was de clip buiten onze dvd om te zien op het internetgebeuren. De clip staat op YouTube en is een ongelooflijk maar we zijn een ware hit geworden! Eigenlijk geheel onverwacht is onze droom uitgekomen, namelijk een nationale doorbraak! Met de daarbij behorende interviews op tv, zowel regionaal als o.a. Omroep Brabant, Shownieuws, Tv Helmond en het Eindhovens Dagblad. In 2014 hebben De Stoopjes een fantastische nieuwe hit uitgebracht genaamd “Een Hit Op TV Oranje”. Deze single is eigenlijk als geintje gemaakt om te laten zien dat er in Nederland Tv-stations zijn die echt alles uitzenden of het nu klinkt of niet.

Boekingen De Stoopjes

De Stoopjes zijn uitgekomen met hun laatste nieuwe plan… “De Stoopjes 2.0”. De Nieuwste trend in de muziekwereld. Hierbij worden de eerder uitgebrachte singles geremixt met een vlotte beat eronder. Vanaf nu is de nieuwe single “De Diskjockey 2.0” overal te beluisteren en verkrijgbaar. In april 2016 hebben De Stoopjes 2.0 meegedaan aan het geweldige Tv talentenshow van RTL4 “Hollands Got Talent”. Natuurlijk werd de laatste nieuwe single “De Diskjockey 2.0” geweldig opgepikt door het publiek, maar vooral door Gordon en Chantal Janzen. Deze gingen volledig uit hun dak toen De Stoopjes 2.0 begonnen met hun auditie.

Jammer genoeg drukte Gordon op 3 van de 4 kruizen tijdens het doen van een polonaise en mochten De Stoopjes 2.0 niet door naar de volgende ronde. Een ding is zeker. Het heeft voor De Stoopjes 2.0 veel reclame opgeleverd en dat was in eerste instantie ook de insteek van hun deelname. Ze hebben geweldig genoten van hun auditie en worden door deze auditie talloze malen extra geboekt!

Kom in de stemming

De Stoopjes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Stoopjes te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Stoopjes wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Stoopjes viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Stoopjes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Stoopjes boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Stoopjes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Stoopjes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!