De Zingende Kerstelfjes boeken?

De-Zingende-Kerstelfjes-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

De Zingende Kerstelfjes boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie De Zingende Kerstelfjes

Bij Kerst horen kerstliedjes en eigenlijk is het het leukste om die met elkaar te zingen. Nodig daarom voor een originele muzikale act de Zingende Kerstelfjes uit. Het zijn de twee meest muzikale hulpjes van de Kerstman die niets liever doen dan kerstliedjes zingen. Maar om het nog leuker te maken nemen ze een sfeervol decor mee met karaokeschermen zodat iedereen met de elfjes mee kan zingen. De ultieme kerstsfeer waarbij iedereen mee doet.

Boekingen De Zingende Kerstelfjes

Goed inzetbaar als tussenact op uw Kerstfeest, maar ook in een winkelcentrum een unieke act waarbij het winkelend publiek gezellig mee kan doen. De Kerstelfjes zijn ook zeer goed te combineren met onze Kerstman, welke met zijn troon in het decor van de Elfjes nog beter tot zijn recht komt. Bovendien profiteert u dan nog eens van de leuke interactie tussen de Kerstman en zijn Elfjes.

De Zingende Kerstelfjes boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 8 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Zingende Kerstelfjes te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Zingende Kerstelfjes wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met De Zingende Kerstelfjes viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u De Zingende Kerstelfjes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Zingende Kerstelfjes boeken

Dus bent u benieuwd hoe u De Zingende Kerstelfjes kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

De Zingende Kerstelfjes boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!