Delano Bisschops boeken?

Delano-Bisschops-boeken
icon-clock

Tijdsduur

40 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 400 personen

Delano Bisschops boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Delano Bisschops

Delano Bisschops, geboren in 1998, zette zijn eerste muzikale stappen op het podium als volkszanger in 2016. Met zijn warme stem neemt hij zijn publiek mee naar de wereld van de volksmuziek, een passie die hem met de paplepel is ingegoten door zijn muzikale familie. Zijn opa, Robert van der Meer, was in zijn jongere jaren een bekende naam in de muziekwereld en bracht onder andere singles uit als “Bedankt voor wat je was voor mij” en “Da doe Ron Ron”, na zijn deelname aan een talentenjacht bij Henny Huisman.

Afwisselend repertoire

Sinds het begin van zijn muzikale carrière geniet Delano elke dag van zijn groeiende publiek en de mensen die luisteren naar zijn muziek. Naast zijn afwisselende repertoire blijft Delano zichzelf ontwikkelen, altijd strevend naar verbetering zodat elke nieuwe single nog beter wordt dan de vorige.

Boekingen Delano Bisschops

Met trots kunnen we zeggen dat Delano Bisschops zich heeft ontwikkeld tot een van de nieuwe volkszangers van Nederland, die met zijn unieke sound zowel jong als oud weet te raken. Met zijn aanstekelijke energie brengt hij altijd een feestje naar het podium, en zijn muzikale reis is er een om te volgen voor fans van het genre en daarbuiten.

Kom in de stemming

Delano Bisschops boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Delano Bisschops te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Delano Bisschops wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Delano Bisschops viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Delano Bisschops online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Delano Bisschops boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Delano Bisschops kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Delano Bisschops boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!