Dennis Davidson boeken?

Goochelaar-Dennis-Davidson-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Dennis Davidson boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dennis Davidson

Dennis is een jonge, getalenteerde en charmante goochelaar. Al sinds zijn 14e sleept hij de ene na de andere vakprijs in de goochelkunst binnen. Zo heeft hij dan ook een keer goud gewonnen tijdens het Nederlands Jeugdkampioenschap Goochelen. Bovendien heeft hij brons gewonnen tijdens net Nederlands Kampioenschappen Straatgoochelen. Dit wordt onder de goochelaars gezien als de moeilijkste vorm van goochelen. Als je daarin een onderscheiding krijgt, weet je dat het goed zit met je magic skills!

100 shows in Dubai

Dennis had de grote eer om meer dan 100 shows in Dubai te geven. Hier trad hij een maand lang op met vier Engelstalige shows per dag. Dit resulteerde in meer dan 20.000 bezoekers gedurende deze periode! Wereldartiest OMI, bekend van het nummer Cheerleader, kwam hierachter en vroeg of Dennis kon optreden bij zijn diner in Dubai. Zelfs de wereldartiesten weten Dennis dus te vinden!

Naar Afghanistan uitgezonden

In 2017 werd Dennis door Ministerie van Defensie naar Afghanistan uitgezonden, om daar op te treden met tafelgoochelen en een podiumact voor de gelegerde troepen. Deze uitdaging heeft Dennis uiteraard met beide handen aangepakt. Met dit bijzonder eervolle optreden mag Dennis zich rekenen tot een select gezelschap van maar 3 goochelaars die ooit zijn uitgezonden voor de gelegerde troepen in oorlogsgebieden. Wat Dennis zo uniek maakt, is dat hij nét dat die bruggetjes maakt dat mensen nog lang over zijn magic zullen nadenken en napraten.

Maatwerk

Heeft u een event, congres of anders soort bijeenkomst en bent u op zoek naar iets speciaals dat nog niemand heeft gezien, dan bent u bij goochelaar Dennis op de juiste plek. Deze leuke magische entertainer denkt graag met u mee als het om custom made programma’s gaat! Samen met u kijkt goochelaar Dennis wat het beste bij u bedrijf, thema of doelstelling past. Of het nu gaat om een aangepaste act, een productpresentatie, het presenteren van uw bedrijf op een beurs of een andere wens die u heeft? Bij deze goochelaar is alles mogelijk om aan te passen om uw bijeenkomst of uw bedrijf net dat beetje extra te geven.

Leer goochelen met Google

Er is een nieuwe tech-innovatie, nog nooit eerder getoond. Vanaf vandaag kan je leren goochelen van Dennis Davidson, want hij zit verstopt in je Google Assistant. En jij kan er ook bij!

Door de lockdown zijn zijn optredens afgezegd, maar Dennis Oosterwold (24) zit zeker niet stil. Vorige week kregen hij en zijn buurvrouw Mariëtte Edel (26) een geniaal idee. Sindsdien hebben ze zich dagenlang opgesloten en zijn aan één stuk aan het werk geweest, soms wel tot 3 uur ’s nachts! En het resultaat mag er zijn. Zij zijn de eersten ter wereld die dit voor elkaar hebben gekregen. Binnen je Google Assistant zit nu een verborgen menu. Je kan erbij via je Google Home en elke Android telefoon. Gebruik het magische wachtwoord “Hey Google, praat met goochelaar Dennis” en laat het betoveren beginnen. Voor je het weet kan je een pen laten zweven!

Boekingen Dennis Davidson

Je leermeester is niemand minder dan Dennis Davidson, één van de beste goochelaars van ons land. In 2012 was hij al Nederlands Jeugdkampioen en sindsdien is het ook zijn professie. Zo trad hij alleen in Dubai (Azië) al meer dan 100 keer op en werd hij uitgezonden naar Afghanistan. Hier mocht hij namens het Ministerie van Defensie de Nederlandse troepen entertainen.

De trucs zijn voor jong en oud, iedereen kan het proberen. Misschien ontdek je hiermee wel je verborgen talent! Wie ga jij als eerst betoveren?

Kom in de stemming

Dennis Davidson boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dennis Davidson te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dennis Davidson wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dennis Davidson viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dennis Davidson online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dennis Davidson boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dennis Davidson kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dennis Davidson boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!