Goochelaar Stan boeken?

Goochelaar-Stan-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Goochelaar Stan boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Goochelaar Stan

Goochelaar Stan, in de zomer van 1980 geboren als Stan Broeders in het gezellige Brabantse dorp Dongen. En ja, ook bij hem begint de fascinatie voor goochelen met het krijgen van een goocheldoos met Sinterklaas. De trucs beginnen klein maar de aanpak is groots.

Dat in de spotlights staan op familiefeestjes en bij optredens op school bevalt hem wel. Maar ook als er geen aankondiging is, pakt hij zijn moment. Altijd bezig met grapjes, gekke stemmetjes, moppen vertellen en imitaties… alles om andere aan het lachen te maken.

Als Stan een jaar of 16 is, krijgt hij een goochel stok kaarten van zijn buurman. Daarmee heeft hij heel wat mensen vermaakt en slapeloze nachten bezorgd. Zijn interesse voor close-up magic is gewekt. Mensen staan er met hun neus bovenop en hebben geen idee wat er gebeurt. We zijn nu 20 jaar, honderden trucs, vele elastiekjes en rode sponsballen verder. Al meer dan 10 jaar treedt hij op, niet op een podium maar gewoon als gast tussen de mensen.

Boekingen Goochelaar Stan

En als Stan niet aan het optreden is, vind je hem veelal in de sportschool (crossfit), op een veldje waar hij met zijn zoontjes een balletje trapt, achter in de tuin bij de open haard met vrouwlief of achter de piano bij Feestband BAM!

Kom in de stemming

Goochelaar Stan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Goochelaar Stan te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Goochelaar Stan wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Goochelaar Stan viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Goochelaar Stan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Goochelaar Stan boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Goochelaar Stan kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Goochelaar Stan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!