Steven Kazan boeken?

Steven-Kazan-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Steven Kazan boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Steven Kazan

Al vanaf zijn elfde werkt Steven mee met de illusionistengroep ‘Magic Unlimited’. Hij begon als stagemanager, maar al spoedig werd opgemerkt dat Steven over een aangeboren komisch talent beschikte. Rond zijn 20ste begon hij met zijn eerste podiumacts tijdens de show van Magic Unlimited, waarna het publiek hem snel omarmde.

‘De goochelaar en de gek’

In 2011 stond Steven voor het eerst met zijn vader, Nederlands’ bekendste goochelaar Hans Kazàn op het podium. Door de succesvolle formule, waarbij vader en zoon het podium op hilarische wijze deelden, groeide het concept snel. Hun show ‘De goochelaar en de gek’ is in talloze Nederlandse theaters te zien, maar ook tijdens de meest uiteenlopende evenementen.
Steven’s acts en presentatie ontwikkelen zich in rap tempo. Ook in het buitenland doet Steven flink wat ervaring op. Zijn acts blijken niet alleen in zijn thuisland succesvol te zijn, maar ook in Spanje, Duitsland, Frankrijk, Portugal, Monaco, Kazachstan en China.

Eerste solo theaterprogramma

In seizoen 2017/2018 is Steven’s eerste solo theaterprogramma een feit. Zijn show ‘Krom’ is te zien in de Nederlandse theaters.
Aangezien zowel Hans als Steven enorm veel plezier hebben in het samen optreden, zal het duo eind 2019 met een nieuwe theatershow komen, genaamd ‘Alive and Kicking’.

Boekingen Steven Kazan

Door de jaren heen is Steven tevens te zien in een flink aantal landelijke televisieprogramma’s en treedt hij op tijdens de meest uiteenlopende evenementen. Tevens komt Steven in 2018 en 2019 veel ter sprake door zijn succesvolle satirische video’s. In 2019 draait Steven een recordaantal voorstellingen. Het hoogtepunt voor hem was daarbij het optreden op Lowlands.

Kom in de stemming

Steven Kazan boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Steven Kazan te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Steven Kazan wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Steven Kazan viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Steven Kazan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Steven Kazan boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Steven Kazan kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Steven Kazan boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!