Der Kleino boeken?

der kleino boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Der Kleino boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Der Kleino

Der Kleino is de nooit erkende bastaardzoon van Schlager legende Heino. In 2000 vertrok hij uit München om samen met zijn Mutti in Nederland te komen wonen omdat hij in Duitsland niet meer gewoon over straat kon. Deze Stimmungzanger trok enkele jaren geleden naar Nederland en trad daar op met o.a. Dennie Christian en de Lustige Schlagerfreunden. Een jaar later werd hij al gevraagd om in het dorp waar hij toen woonde mee te doen met een net opgericht bandje: DIE LUSTIGE SCHLAGERFREUNDEN! Ruim 10 jaar heeft hij elk weekend elke feesttent en festival plat gespeeld dat Nederland kende. Anno 2020 kunnen we zeggen dat het de grootste schlagerband is die we hier ooit gekend hebben!

Zo was hij eerder al te zien op o.a. Lowlands Festival, Philips Stadion, Gelredome, De Kuip, 013, TT-Assen en vele andere evenementen. Der Kleino brengt de hoofden van de meisjes op hol en zet elke zaal en feesttent op zijn kop. Kleino eert de oude Schlagerhits in een modern jasje zoals ‘Rosamunde’, ‘Sierra Madre’ en ‘Du’ en geeft ‘Vollgas’ met de moderne Duitse hits anno nu. Waaronder natuurlijk ‘Schatzi schenk mir ein foto’, ‘Viva Colonia’ en nog vele meer!

Boekingen Der Kleino

Met name door dat laatste zal hij door zijn echte vader nooit erkend worden. Der Kleino, der richtige Stummungsmeister mit die meist super -affentitten-turbo-geile Schlager und Après-ski hits von die letzte 50 Jahre!

Kom in de stemming

Der Kleino boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
790 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Der Kleino te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Der Kleino wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Der Kleino viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Der Kleino online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Der Kleino boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Der Kleino kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Der Kleino boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!