Dicecream boeken?

Dicecream-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dicecream boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dicecream

DiceCream (26) met een Surinaams / Hindoestaanse afkomst krabbelde z’n eerst rijms op 15 jarige leeftijd in zijn kladblok. In die periode maakte hij deel uit van de 2-koppige hiphop formatie “First Class”. De eerste demo’s werden op 16 jarige leeftijd opgenomen in de homestudio van een producer uit zijn woonplaats. First Class deed verschillende kleine optredens.

Echter, verliep de samenwerking na enige tijd en besloot hij de groep te verlaten en op solo basis verder te werken aan zijn repetoire. Hij deed veel optredens en zag verscheidene studios van binnen en buiten. In ’99 ontmoet hij MAN!AK (producer Brainpower’s “Dansplaat” en album “Verschil Moet Er Zijn” (2002)) en werd zijn niveau naar een heel ander level gebracht..

Ontwikkelt een unieke sound

MAN!AK zette een samenwerkingsverband op en begon met verscheidene producties voor hem. Samen werkte zij aan DiceCream’s repetoire en ontwikkelde zij een unieke sound. Samen vormde zij ook het duo “Doodzieke Combo” waarmee zij een Nederlandstalig repetoire opbouwden. Zij deden samen diverse shows en namen in totaal 2 Engelstalige promo solo albums voor hem op met guest appearances van enkele andere hiphop artiesten. Materiaal van het 1e promo album is op verschillende underground hiphop compilaties verschenen en zijn muziek was al op vele websites te beluisteren.

Feature met Brainpower

In 2001 werkt MAN!AK aan het 2e album van Brainpower genaamd “Verschil moet er zijn”. Brainpower benadert DiceCream voor een feature op dit album. (Wegens omstandigheden is deze track niet meer op het album verschenen, maar is de track in 2003 alsnog gereleased op de B-kant van Brainpower’s “Schreewetuit” single..op deze track werken tevens ook de volgende artiesten mee: Skate The Great, SugaCane, Murth The Man-O-Script, Ragga Pappa, TooTall, Terilekst, etc.. ). Later dit jaar neemt hij samen met MAN!AK en Brainpower alsnog een andere track op genaamd “Mijn Zone”, die op de hiphop verzamelaar “Alle 18 Dope” is verschenen en tevens nu ook op een Adidas Promo CD) Hij is ook te horen op verschillende underground mixtapes en doet ook wat live shows samen met Brainpower. In 2002 besluiten Brainpower, MAN!AK, TLM en DiceCream een Nederlandstalig album te droppen onder de naam ‘ADHD’ die in 2003 moet verschijnen.

Hiphop compilatie

Tease, een producer van Nederlandse bodem, benadert hem voor een bijdrage aan een hiphop compilatie die begin 2003 zal moeten verschijnen. Hij werkt samen met MAN!AK aan verschillende Nederlandstalige tracks en levert uiteindelijk 3 gloednieuwe tracks voor de compilatie waaronder 1 track met Murth the man-o-script (bekend van de tv programma’s TMF’s The Pitch, Paradiso Live).

Boekingen Dicecream

De track ‘Vet verse flows’ (ft. MAN!AK) en geproduceerd door MAN!AK wordt de titeltrack van de hiphop compilatie. Hij presenteert samen met Tease, MAN!AK en Jerome XL de cd op 3FM bij Giel Beelen in de vorm van een sessie. Tevens wordt “Vet Verse FLows” de ’track van de week’ bij Giel Beelen op 3FM. Ook doet hij voor de hiphop compilatie verschillende interviews voor zowel de krant als bij de lokale televisie.

‘Beneden Peil’ (TV Flevoland)

In 2003, komt hij samen met de makers van het jongerenprogramma ‘Beneden Peil’ (TV Flevoland) tot het samenwerkingsverband om de clip te produceren van de track “Vet Verse FLows”, deze samenwerking verliep soepeltjes en de clip wordt volop gedraaid. In 2006 scoort hij een hit met Vlinders.

Kom in de stemming

Dicecream boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dicecream te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dicecream wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dicecream viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dicecream online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dicecream boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dicecream kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dicecream boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!