Die Power Buam boeken?

Die-Power-Buam-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Die Power Buam boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Die Power Buam

Twee jonge jongens uit het zuiden van Nederland veroveren de bühne van de Volkstümliche Party muziek in een snel tempo. Ze overtuigen met hun ‘live’ optredens het publiek in hun thuis land, Nederland ,in België, Duitsland tot in Frankrijk toe. Zij leven voor de moderne volkstümliche Party muziek – Volksmuziek verhult ze, en ze verhullen met hun Volkstümliche muziek het publiek.

Het is bijna niet te geloven dat beide jongens al 20 jaar Bühne ervaring hebben. Vanaf hun derde en zesde levensjaar hebben ze hun eerste ervaring kunnen opdoen met het publiek. En dat niet bij de geringste, als bij hun grote voorbeeld Die Klostertaler. Tot op vandaag zijn beide nog vriendschappelijk verbonden met Markus Wolfahrt en hij vervolgt hun carrière nog met grote interesse en toewijding.

Boekingen Die Power Buam

In deze 20 jaar hebben deze jongens hard en vlijtig gewerkt, zich verder ontwikkeld, en hierdoor heel veel bühne ervaring kunnen opdoen. Ze kunnen daarom met trots zeggen dat ze een zeer goed geboekte act zijn, op grote en kleine volksfeesten, zoals het bekende (B.v het Duitse Kölner oktober feest, of het Sittards oktoberfeest enzovoorts) of op stads en zomerfeesten, en vele bedrijfsfeesten te bewonderen zijn. Zelfs op vele carnavals festiviteiten, met voor allen de bekende Kölner karneval, hebben de Power Buam met hun vollkstümliche muziek veroverd. Zo veelzijdig als hun grote voorbeeld Die Klostertaler waren, zo presenteren zich de Power Buam zich ook muzikaal. Waar ook de Power Buam optreden, is voor beste stemming gezorgd. Met oude bekende grote hits , maar ook met eigen titels, en wat de actuele Partyszene zo vraagt, zijn zij altijd up to date.

Nu willen ze hun eerste stappen gaan zetten als “Newcomer” in het muzikaal en professioneel Circuit, van de volkstümliche Party muziek.

Dat beide een voorliefde hebben voor de Duitse schlager muziek, is niet meer geheim. Beide zullen op wens van hun fans en publiek in het voorjaar van 2020 hun eerste schlager cd presenteren.

Vele bekenden in de schlager scene verwachten veel van deze titels, en voorspellen dat beide met deze titels snel de charts in Duitsland zullen veroveren.

….. „We wachten dit dan ook met spanning af “!

Kom in de stemming

Die Power Buam boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
802 beoordelingen Laatste beoordeling: 2 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Die Power Buam te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Die Power Buam wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Die Power Buam viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Die Power Buam online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Die Power Buam boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Die Power Buam kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Die Power Buam boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!