Disco Diva’s boeken

Disco-Divas-boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Inclusief M-set

Disco Diva's boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Disco Diva’s

Ingrid Simons

Een muzikale duizendpoot en veelgevraagde backing zangeres maar dat is niet alles! Zo is Ingrid de stem van hits als ‘’Rainbow high in the sky’’, ‘’No time to waste’’, ‘’Take me to the limit’’ en ‘’Luv you more’’. Ook is haar stem gebruikt voor vele tv series en animatiefilms in de bioscoop waaronder ‘’The Lion King’’. Samen met haar ex Gordon zong ze het nummer ‘’Liefde zonder eind’’ dat een bescheiden hit werd. Tourde ze met Rob de Nijs en vele andere nationale en internationale grootheden. In 1985 zingt Ingrid de titelsong van ‘’Goeden tijden slechte tijden’’.

De laatste jaren is Ingrid te zien als vaste zangeres bij ‘’Ik hou van Holland’’ en in het koor van de Toppers. Ook is Ingrid leading lady bij dinnershow ‘’Dreamfactory’’, ‘’Groeten uit Holland en Stars on stage’’ en geeft ze zangles aan meer dan 40 leerlingen bij haar zangstudio in Utrecht.

Louisa Verwoert

Louisa heeft vele optredens in binnen en buitenland verzorgd en diverse Cd’s uitgebracht. Na de soundmixshow finale als Tina Turner volgde vele tv en radio optredens in de jaren negentig waaronder in 1996 de nummer één hit met de ‘’Foetsie’s’’.

Louisa tourde als backingzangeres met oa Johnny Logan, Tony Hadley, Three degrees en verzorgde backingvocals voor De Toppers, John West, Gordon en vele andere artiesten. Al tien jaar is zij verantwoordelijk voor diverse dinnershows bij oa: theater De Avenue.

Ook is Louisa al vele jaren de zangeres die de muzikale avonden verzorgt in oa. Tunesie, Spanje, Duitsland en Turkije met Corendon artiestenreizen.

Boekingen Disco Diva’s

De combinatie van deze twee grote talenten in 1 show is een garantie voor succes! Disco Diva’s, put on your dancing shoes!

Kom in de stemming

Disco Diva’s boeken

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
797 beoordelingen Laatste beoordeling: 14 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Disco Diva’s te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Disco Diva’s wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Disco Diva’s viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Disco Diva’s online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Disco Diva’s boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Disco Diva’s kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Disco Diva’s boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!