Pearl Jozefzoon boeken?

pearl jozefzoon boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. monitorset

Pearl Jozefzoon boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Pearl Jozefzoon

Hoe het begon…
Pearl begon met zingen in de kerk en werd thuis muzikaal opgevoed door haar broers. Na de Havo volgde ze het conservatorium in Tilburg. In 2008 behaalde Pearl haar diploma. Ze speelde hierna mee in diverse theatershows en musicals geproduceerd door het musicalproductiebedrijf van Albert Verlinde.

Televisie

In 2010 deed Pearl mee aan het eerste seizoen van The Voice of Holland, waar ze opviel door haar loepzuivere stem en professionele performance. Ze eindigde als tweede. Vanaf dat moment was haar carrière als solo-artiest een feit. Ze stond met Nick & Simon vier keer in een uitverkocht Gelredome met Symphonica in Rosso en won het tv-programma Van Popster tot Operaster.

Debuutalbum

In 2013 bracht Pearl haar debuutalbum ‘The Time is Now’ uit, een cross-over tussen pop en klassiek, opgenomen met groot orkest in de beroemde Galaxy Studio’s in België. In het voorjaar van 2014 stond Pearl in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheüs Passion, samen met Jan Roth.

Musicals

Van september 2014 tot februari 2015 schitterde Pearl als hoofdrolspeelster in de musical Dreamgirls van Albert Verlinde Entertainment. In maart 2015 stond Pearl opnieuw in het theater met een Nederlandstalige bewerking van de Mattheus Passion.

Meer eigen werk…

Begin 2016 bracht Pearl haar EP ‘Forward’ uit, een pop/country-plaat met zelfgeschreven nummers. De EP werd zeer positief ontvangen. Eind 2017 verscheen Pearls kerstalbum ‘Het Licht komt eraan’. Pearl is al van jongs af aan fan van kerst, en heeft ieder jaar veel kerstoptredens. Op deze cd brengt ze kerst in huiskamersfeer naar de luisteraar toe, met eigen Nederlandse hertalingen van bekende en minder bekende kerstliederen.

Genade

Het was jarenlang een droom van Pearl om een album op te nemen waarin Pasen centraal staat. Die wens ging in 2020 in vervulling. Pearl lanceerde op Aswoensdag haar Paasalbum ‘Genade’. Dit is het vierde album van Pearl. Op de cd staan twaalf Nederlandstalige songs die een inkijkje geven in het leven en lijden van Jezus. Met ‘Genade’ laat Pearl horen wat Pasen voor haar ten diepste betekent.

Persoonlijk

Pearl is een getalenteerde zangeres met een indrukwekkende trackrecord in de muziek, maar wie is ze nog meer? Pearl woont samen met haar dochter Naomi en zoon Ezra in het midden van het land. Ze is één van de weinige vrouwen in de wereld die niet van chocola houdt, maar je kunt haar wakker maken voor een lekkere stroopwafel! Anderen omschrijven Pearl als een vriendelijke en betrokken dame die niet alleen met haar stem anderen weet te ontroeren, maar ook met haar warme persoonlijkheid.

Kom in de stemming

Pearl Jozefzoon boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Pearl Jozefzoon te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Pearl Jozefzoon wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Pearl Jozefzoon viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Pearl Jozefzoon online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Pearl Jozefzoon boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Pearl Jozefzoon kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Pearl Jozefzoon boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!