Pointer Sisters boeken?

pointer sisters boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Pointer Sisters boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Pointer Sisters

De Pointer Sisters hebben een lange en succesvolle carrière in de muziekindustrie achter de rug. Ze begonnen hun formele zangopleiding in de kerk van hun vader, The Church of God in West Oakland, Californië. Ze verwierven wereldwijde bekendheid en hebben een plaats veroverd in de geschiedenis van de popmuziek. In 2017 noemde Billboard ze als een van de top vijf vrouwelijke groepen aller tijden.

Hun debuutalbum uit 1973 leverde hen al snel mainstream succes op en ze kwamen terecht op radio, televisie en de Billboard-hitlijsten. In 1975 won het kwartet hun eerste Grammy Award voor een country-western deuntje “Fairytale”, geschreven door Anita en Bonnie Pointer. Als gevolg hiervan werden de zussen de eerste zwarte vrouwelijke groep die optraden in de Grand Ole Opry. “De King” zelf, Elvis Presley, nam hun lied op, op zijn laatste studioalbum. De groep kwam in 1976 op het grote scherm in de film Car Wash, met in de hoofdrol Richard Pryor. Datzelfde jaar namen ze hun vierde en laatste album op als kwartet.

I’m so excited!

Toen de zussen een trio werden, bestaande uit Anita, June en Ruth, besloten ze een rock ’n roll album op te nemen. De debuutsingle van het trio, Bruce Springsteen’s “Fire”, ging naar nummer-2 in de hitlijsten en begon een reeks hitlijsten. Het nummer “He’s So Shy” werd een volkslied voor de vrouwenbeweging en de single “Slow Hand” was een zwoel, sexy nummer waarvan sommige radiostations destijds weigerden het te spelen. Desalniettemin bereikte het nummer-2 in de hitlijsten en blijft het een favoriet.

De titel van hun album uit 1983 vatte precies samen wat het trio ging doen: Break Out. Bij de release noemden critici het nieuwe album “The Pointer Sisters op hun meest brutale, meest brassistische, up-tempo beste”. Toen Ruth de leiding nam voor “Automatic”, sprong haar dieper dan diepe zang praktisch van het vinyl en hielp de single helemaal naar de nummer-5 positie. Met de komst van 24 uur per dag muziek op televisie, werden The Pointer Sisters een van de eerste zwarte acts die hun video’s in zware rotatie op MTV speelden. “Jump (for my love)” racete naar # 3 in de popcharts en “I’m So Excited” haalde de Top 10! Tot op heden is het nummer meer dan 2,5 miljoen keer op de radio gespeeld.

“Neutron Dance” met gospel-spiked shouts steeg naar # 6 in de hitlijsten en werd opgenomen in de hitfilm “Beverly Hills Cop”. Het succes van het album leverde de zussen twee Grammy Awards en twee American Music Awards op. Break Out was triple-platina gecertificeerd en daarmee het best verkochte album uit de carrière van The Pointer Sisters. Hun volgende album behaalde platina succes en produceerde de hitsingle “Dare Me” en nog een American Music Award. Voordat het decennium voorbij was, speelden de zussen in hun eigen tv-special op NBC.

Boekingen Pointer Sisters

In de loop der jaren heeft de groep vele prijzen en onderscheidingen ontvangen, waaronder een ster op de Hollywood Walk of Fame. Ze hebben zestien albums opgenomen, plus een castalbum om hun 46 weken durende tour door de musical Ain’t Misbehavin ’te benadrukken. Ze waren vereerd om deel te nemen aan de opname van “We Are The World”.

In de afgelopen jaren heeft de groep opgetreden met enkele van de grootste symfonieorkesten ter wereld, waaronder San Francisco, Jacksonville, Atlanta’s Symphony Orchestra en de beroemde Boston Pops. Ruth Pointer zet de muziek van The Pointer Sisters overal ter wereld voort met haar dochter en kleindochter.

Kom in de stemming

Pointer Sisters boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
811 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Pointer Sisters te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Pointer Sisters wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Pointer Sisters viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Pointer Sisters online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Pointer Sisters boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Pointer Sisters kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Pointer Sisters boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!