Dj Grace boeken?

Dj-Grace-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Grace boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Grace

DJ Grace viert het leven bij elke draai aan de schijf. Geluk staat centraal in haar uitvoeringen. Ze ademt ziel. Haar muziek is haar boodschap, haar stijl is haar handtekening. Grace is een artiest, dj en producer. Ze kent de weg over de hele wereld. Een van de grootste vrouwelijke namen voor de zeer chique en verfijnde clubs, locaties en modeshows. Saint Tropez, Cannes en Monaco zijn haar speeltuin. Tegelijkertijd wordt ze verwelkomd in clubs over de hele wereld, van Dubai en Las Vegas tot Miami en Marbella.

Boekingen Dj Grace

De Soul House-muziek van DJ Grace is een pure, eerlijke mix tussen house- en Afrikaanse drumritmes. Percussievaardigheden worden gecombineerd met een verbazingwekkende interactie met haar publiek, wat elke set tot een unieke ervaring maakt. De volgende stap is het uitbrengen van een album waar mensen zich tijdens het optreden van de DJ net zo blij en geïnspireerd zullen voelen als tijdens het optreden van de DJ. DJ Grace is de resident DJ in het Hotel de Paris in St Tropez en in de Yacht Club in Monaco.

Kom in de stemming

Dj Grace boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 4 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Grace te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Grace wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Grace viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Grace online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Grace boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Grace kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Grace boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!