Dj Hans Stroeve boeken?

Dj-Hans-Stroeve-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Hans Stroeve boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Hans Stroeve

DJ Hans Stroeve: geboren plaatjesdraaier, geboren sfeermaker. Een swingende en indringende muzikale avond?? Gewoon een feestje waar de juiste tonen moeten klinken? Allround DJ Hans Stroeve draait er zijn hand niet voor om. Ervaring telt en deze fulltime DJ/Compiler ( muzieksamensteller) weet waar Abraham de muziekmosterd haalde. Jaren zweet is er door de op maat gesneden pakken van de Zwolse DJ gegaan. Maar hij is altijd fris en fruitig. Op zoek naar nieuwe ontwikkelingen met een fijnzinnig neusje voor trends, maar nooit de klassiekers vergetend.

Boekingen Dj Hans Stroeve

Hij kruiste de draaidegens met grote namen als Gerard Ekdom, Ben Liebrand, Jeroen van Inkel, Ferry Maat, Corné Klijn, Wipneus en Pim, Gare du Nord e.v.a. Door de jaren heen heeft Hans zijn sporen ruimschoots verdiend. Vanaf de jaren 80 tot ver in de negentiger jaren draaide hij wekelijks in het alom geroemde en beruchte Swingcafé de Docter en in Grand Café Public. Daarnaast bespeelde hij als presentator jaren achtereen de grote menigte op het Bevrijdingsfestival in Zwolle.

Resident DJ van De Librije

Vanaf januari 2008 is Stroeve nu al zestien edities lang..de enige gastheer van de nu al legendarische en afgeladen Zaterdagnachtkoortsfeesten in poppodium Hedon (www.zaterdagnachtkoorts.nl) Vanaf eind 2006 is Hans actief als samensteller van het muzikale menu… en resident DJ van De Librije, het drie sterren restaurant van Jonnie & Thérese Boer te Zwolle. Ook voor o.a.Librije’s Hotel , Landgoed Lauswolt, ’t Schulten Hues e.v.a. verzorgt Hans de muzikale omlijsting..

Elke avond een Groot feest!

En nu we toch met namen gaan gooien: T.V presentatrice Mirjam Bouwman strikte Hans voor haar huwelijksfeest en Wereldkampioen schaatsen Erben Wennemars en Renate van der Zalm, zocht Hans Stroeve ook uit om zijn bruiloft tot een groots feest te maken. Kortom: Dj Hans Stroeve maakt van elke avond een Groot! Feest.

Kom in de stemming

Dj Hans Stroeve boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Hans Stroeve te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Hans Stroeve wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Hans Stroeve viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Hans Stroeve online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Hans Stroeve boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Hans Stroeve kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Hans Stroeve boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!