Soulvation boeken?

Soulvation-boeken
icon-clock

Tijdsduur

90 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Soulvation boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Soulvation

Erland Galjaard en Ronald Molendijk zijn beide opgegroeid in Rotterdam, kwamen in dezelfde clubs en waren getuige van de opkomst van de dance. Ronald Molendijk startte een platenwinkel/ label, werd resident DJ van Nighttown en de Waakzaamheid en ontwikkelde zich als producer.
Zijn DJ carrière werd een aantal keer bekroond met de verkiezing beste DJ van Nederland, hij heeft op alle grote festivals in binnen en buitenland gedraaid en er staan een aantal top 10 hits, zoals Summer in the City en Reset your Brain op zijn naam.

Optredens in binnen,- buitenland

Erland Galjaard begon al jong met muziek, leerde (klassiek) piano spelen en schreef eigen liedjes en teksten. Muziek (maken) is al zijn hele leven zijn grote passie. 5 jaar geleden begonnen met draaien, inmiddels een mooie lijst aan optredens in binnen,- buitenland waaronder Club Panama, Ahoy, Doka club, Strand Zuid, Koepelkerk, Schouwburg Utrecht, maar ook in, Zuid Afrika, Antwerpen en Duitsland.

Clubsounds met een stevige teck-house bite

Begonnen als een eenmalig DJ duo optreden worden zij steeds vaker benaderd door club en feest organisaties en daar ook altijd weer teruggevraagd. Clubsounds, met een stevige teck-house bite strak gemixt, energiek, breed van smaak, focus op de dance-vloer en altijd die glimlach op het gezicht, dat is de feedback die Soulvation 9 van de 10 keer krijgt na een DJ set.

Boekingen Soulvation

Draaien alleen is niet genoeg, samen muziek maken, dat is de volgende stap.
De jarenlange piano lessen van Erland worden de afgelopen jaren in de studio’ s van beide heren gecombineerd met de producer skills van Ronald.

Music is the foundation,
We are Soulvation.

Kom in de stemming

Soulvation boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
813 beoordelingen Laatste beoordeling: 9 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Soulvation te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Soulvation wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Soulvation viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Soulvation online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Soulvation boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Soulvation kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Soulvation boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!