Beatford boeken?

Beatford-boeken
icon-clock

Tijdsduur

120 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Beatford boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Beatford

Beatford is een uniek mobiel DJ podium. Deze klassieke Bedford ambulance (1970) is compleet verbouwd tot DJ truck. De uitstraling is zomers en modern met behoud van de mooie ronde vormen uit de jaren 60 en 70. Beatford heeft karakter.

Strandfeesten

Beatford geeft een strandfeest het zomergevoel, is een intiem podium op een groot festival of trekt alle aandacht voor een promotie. Het algemene kenmerk is een opvallend podium. Ze laat DJ’s de lekkerste beats draaien, zodat het feest, het event of de promotie bijna niet kan mislukken. Zij zorgt voor de goede sfeer! In de zomer voelt Beatford zich op het strand echt thuis. Net als een mooie zonsondergang hoort ze gewoon op een strandfeest!

Inzetbaar op elk evenement

Beatford geeft met de lekkerste beats direct sfeer aan elk evenement. In het park, op een plein, tijdens een beurs, ‘s avonds, overdag, gewoon altijd en overal. Beatford is de DJ truck uit de jaren 70. Een echt 70s feest krijgt direct de juiste sfeer met deze klassieke Bedford.

Boekingen Beatford

Met deze DJ truck is het geen probleem om een promotie onder de aandacht te brengen. Beatford is uniek en valt op. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden. Eventueel kan bijvoorbeeld zelfs de bestickering worden aangepast, zodat Beatford nog beter bij jouw event of promotie past. Neem vrijblijvend contact op met jouw ideeën!

Kom in de stemming

Beatford boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Beatford te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Beatford wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Beatford viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Beatford online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Beatford boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Beatford kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Beatford boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!