Dj Roy boeken?

Dj-Roy-boeken
icon-clock

Tijdsduur

180 minuten

icon-music

Geluid

Excl. techniek / geluid

Dj Roy boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dj Roy

Roy Keuter, 24 Jaar en nog steeds onderweg, maar heeft zijn sporen nu al verdient in de nederlandse feest top! De naam DJ Roy word nu al gerespecteerd in de wereld van de feestcafe’s, grote feesten, en door collega artiesten / Dj’s.

Nederlands Kampioen Cafe dj

Dj Roy, Nederlands Kampioen Cafe dj 2002, Publieksprijs 2003, bekend van de feesthit (nr 79 in de top 100) Party On, dat hij samen met Mister J (Jeroen van Beek maakte). De nieuwe single ‘The PartySound of the Century’ staan nu op het punt van uitkomen. Hij draaide op de Go Apres Ski voor 15 000 Mensen, draaid standaard de zomers in Salou en Mallorca. Kortom Dit feestbeest is niet te temmen!
Dat staat vaak op de flyers en posters die worden opgehongen als Roy komt draaien, niet zo gek… De sfeer die hij kan brengen is zo uniek… dat je daar wel reklame voor moet maken, die sfeer wil de cafe eigenaar aan zoveel mogelijk mensen laten zien/voelen, en dat er meestal een vervolg aan zit te komen is dan ook niet uitgesloten.

Boekingen Dj Roy

Wat maakt Roy zo apart, zijn manier van vrienden zijn met het publiek zorgt voor een ontpannen sfeer, met veelal de nadruk gelegd op zomerse tafarelen, wordt de sfeer al gauw het gevoel van vakantie. Mensen gaan helemaal los op de muziek die Roy draait. Doordat Roy o.a. uitgeroepen is tot de beste Feest DJ van Nederland en SALOU, zorgt hij dat hij garant staat voor een warmte die hij doormiddel van eigen power laat gloeien! Energie vloeit vanuit hem over naar de gasten. Het is erg moeilijk om Roy te beschrijven, kom maar is voelen en beleven wie DJ Roy is…

Dj Roy, All the way… On the move!!!!!
VOEL DE ZOMER!!!! DJ ROY POWERRRRRRRRRRRRR

Kom in de stemming

Dj Roy boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dj Roy te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dj Roy wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dj Roy viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dj Roy online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dj Roy boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dj Roy kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dj Roy boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!