Dj Tractor Timmie boeken?

DJ-Tractor-Timmie-boeken
icon-clock

Tijdsduur

60 minuten

icon-music

Geluid

Incl. Dj booth

Dj Tractor Timmie boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Tractor Timmie

DJ Tractor Timmie, da`s donders mooi! Al twintig jaar reist de kleinste DJ van Europa (1.25 m) door het land onder de naam DJ Timmie Tirol. Met zijn koffer vol après-ski hits brengt hij elk Oktober- en Bierfeest in vuur en vlam. En vanaf nu is hij dus ook te boeken als DJ Tractor Timmie.

Van tentfeest tot schuurfeest

Het zit in zijn bloed, want hij wil meer! Zijn wortels liggen diep in het Limburgse platteland en daar woont hij nog steeds gelukkig tussen de boeren: hij zou het niet anders willen! Nu zijn keten, tentfeesten en schuurfeesten niet meer veilig, want Timmie komt eraan op zijn tractor, of beter gezegd, zijn trekker.

Boekingen DJ Tractor Timmie

Hij gaat helemaal los met Normaal en danst in Olde Pekela met de Beatcrooks, draait verzoeknummers zoals ‘Speel niet met mijn voeten’ van Lizzy, maar heeft ook ACDC en Rage Against the Machine in zijn geweldige playlist staan.

Dj Tractor Timmie boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Als erkend boekingsbureau bieden wij u de mogelijkheid om Dj Tractor Timmie en tal van andere artiesten te boeken, zodat u een fantastisch programma kunt samenstellen. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en streven naar een betrokken benadering. Bij het boeken van Dj Tractor Timmie garanderen wij snelle communicatie en transparante tarieven om verrassingen te voorkomen en het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Met Dj Tractor Timmie kunt u een geweldige feestavond vieren, een bijzondere middag creëren of een aantrekkelijk programma presenteren waarin ook andere artiesten een rol kunnen spelen.

Online boeken

Wilt u Dj Tractor Timmie online boeken? Wij begeleiden u graag bij het boekingsproces, of u nu een evenement organiseert of een speciale gelegenheid organiseerd. Ook als u geen ervaring heeft met online boekingen, staan wij klaar om u van dienst te zijn.

Dj Tractor Timmie boeken

Bent u geïnteresseerd in het boeken van Dj Tractor Timmie en wilt u meer informatie over het boekingsproces? Wij helpen u graag verder door aan te geven welke informatie nodig is voor een succesvolle boeking. Voor frequente boekers streven wij ernaar om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken.

Wilt u Dj Tractor Timmie boeken of heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op via 0497 360 718, stuur een e-mail naar [email protected] of vul het online contactformulier in. Wij kijken ernaar uit om van u te horen!