Doenja boeken?

doenja boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Doenja boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Doenja

Na eerst als achtergrondzangeres te hebben meegewerkt aan diverse plaatopnames (o.a. bij de Zangeres Zonder Naam) nam zij in 1996 haar debuutalbum op. Waarvan o.a. “De Zuidenwind” verscheen op single, als voorloper van haar album “Dit ben ik”. Radioaandacht en veen airplay en een entree van “De Zuidenwind” in de Mega Top 100 van de zomer van 1996 waren toen het resultaat. Dit alles nog onder de naam Dunja. Daarna volgde een lange periode van radiostilte rond haar persoontje en gedurende deze periode raakte Doenja volledig in de ban van het sporten.

In die jaren heeft ze vele licanties en diploma’s gehaald en is gaatn werken als sportlerares bij verschillende sportscholen waar zij perfect haar entertainmentgevoel kon uitdragen en binnen no time volle lessen trok door haar enthousiaste manier van lesgeven. Het zingen is en blijft uitendelijk toch haar passie en exact 10 jaar na haar laatste stappen in platenland komt zij wederom in contact met haar voormalige platenbaas Rob Peters.

Boekingen Doenja

In anderhalf jaar tijd kan er veel veranderen in het leven van een artiest! Na de eerste release in 2006, van de singles “In de Hemel” (ja u leest het goed), “De warme Zuidenwind” alsmede het duet met de jongens van Helemaal Hollands “Leef als een zigeuner”, “Addio Amore, ga maar weg”, “Misschien ooit” en “Ik ben met jou niet getrouwd” welke de vaderlandse hitlijst heeft behaald en “waar, waar, waar is die man” werd ook haar album “Recht uit mijn hart” een feit. Na haar uitstap in de kinderpop en als duo “Muze” heeft zij in 2016 de singles “wat wil je nou” en “Donder maar op” opgenomen met de geweldige bijbehorende clips

In 2017 heeft Doenjua haar hit ‘Ik ben met jou niet getrouwd’ opnieuw opgenomen en is zij weer helemaal terug om Nederland opnieuw te veroveren. De nieuwe single ‘Ademloos’ van Doenja is net als de zangeres zelf: beiden hebben zichzelf al bewezen! Het Duitse origineel van Helene Fischer is de grootste Duitstalige hit van de afgelopen 10 jaar. In een frisse Nederlandse versie van Doenja en heeft in ons land reeds de hitparades bestormt. ‘Ademloos’ van Doenja is uitgebracht op het nieuwe Nederlandse label ‘Hitneus’ van Charly Prick.

Kom in de stemming

Doenja boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
779 beoordelingen Laatste beoordeling: 6 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Doenja te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Doenja wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Doenja viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Doenja online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Doenja boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Doenja kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Doenja boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!