Helemaal Hollands boeken?

helemaal hollands boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Helemaal Hollands boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Helemaal Hollands

Helemaal Hollands, de grootste feestmakers van Nederland!

Ooit is Helemaal Hollands hun samenwerking gestart als Boyzone in de Soundmixshow. Daarna ging de carrière van Carlo en Leo in een stroomversnelling. Wekenlang stonden zij in de hitlijsten met de zomerhit ‘I save the day’.

Met stampende (inter)nationale medleys en eigen Hollands talige hits wisten zij in korte tijd de liefhebber van het feest voor zich te winnen. Met het door Jan Smit, Kees Tol en Simon Keizer geschreven feestnummer ‘De Ober’ was hun plek in het land verworven. Heel Nederland feest mee op de opvolgers ‘Omdat ie zo mooi is’, ‘Delilah’, ‘Ben je vergeten’ en natuurlijk het inmiddels wereldberoemde ‘Waar is dat feestje?’. dvd’s, albums en videoclips zijn overal terug te vinden.

Dit is Helemaal Hollands

Helemaal Hollands is vaak te gast in diverse tv programma’s zoals het ‘Tros muziekfeest op het Plein’, ‘Hart voor Muziek’ en diverse regionale muziekprogramma’s. Heel Nederland kon kennis maken met de humor van deze heren in het AVROTROS programma ‘Fort Boyard’. Ook hun presentatie werk bij backstage programma’s en quizzen bij Sterren.nl laat de gezellige kant van de heren zien! De Reality soap bij TROS Sterren.nl ‘Dit is Helemaal Hollands’, gaf een kijkje in het privé leven van Carlo & Leo. Deze vindt u terug op het Helemaal Hollands YouTube kanaal.

Boekingen Helemaal Hollands

Helemaal Hollands is de laatste jaren uitgegroeid naar ‘meer dan alléén Hollandse meezingers’. Ontdek ze met de grootste hits uit de jaren ’70 en ’80 verpakt in een nieuwe jas. Dus laat je verrassen met de allernieuwste internationale klappers in medleyvorm. Dankzij hun brede repertoire maken zij het feest der herkenning. Zo laat Helemaal Hollands al jarenlang vele evenementen, feesttenten, festivals maar ook jouw bruiloft totaal uit hun dak gaan.

Helemaal Hollands, méér dan Hollands…

Kom in de stemming

Helemaal Hollands boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan.

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Helemaal Hollands te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Helemaal Hollands wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Helemaal Hollands viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Helemaal Hollands online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Helemaal Hollands boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Helemaal Hollands kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Helemaal Hollands boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar info@twilight-entertainment.nl of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!