Helemaal Hollands boeken?

helemaal hollands boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 300 personen

Helemaal Hollands boeken? De heren zingen in het Nederlands, of eigenlijk in het Hollands. Dat is de benaming voor de gezelligste muziek van heel de avond, waarmee iedereen makkelijk mee kan zingen. Dus zoekt u een feestact voor uw bedrijfsfeest, festival of voor een jubileum? Ook op bruiloften en andere feestjes komen ze altijd geweldig uit de verf. Bovendien betaalt u een vaste prijs voor een tape-optreden van 30 minuten. Het geluid voor groepen tot 300 personen is alvast inclusief (of inprikken op aanwezig geluid), zodat ze waarschijnlijk makkelijk binnen budget passen.

Direct Helemaal Hollands boeken of een offerte aanvragen? Doe een vrijblijvende aanvraag via de website of bel ons op telefoonnummer 0497 360 718.

Biografie Helemaal Hollands

Ooit is Helemaal Hollands hun samenwerking gestart als Boyzone in de Soundmixshow. Daarna ging de carrière van Carlo en Leo in een stroomversnelling. Wekenlang stonden zij in de hitlijsten met de zomerhit ‘I save the day’.

Met stampende (inter)nationale medleys en eigen Hollands talige hits wisten zij in korte tijd de liefhebber van het feest voor zich te winnen. Met het door Jan Smit, Kees Tol en Simon Keizer geschreven feestnummer ‘De Ober’ was hun plek in het land verworven. Heel Nederland feest mee op de opvolgers ‘Omdat ie zo mooi is’, ‘Delilah’, ‘Ben je vergeten’ en natuurlijk het inmiddels wereldberoemde ‘Waar is dat feestje?’. dvd’s, albums en videoclips zijn overal terug te vinden.

Dit is Helemaal Hollands

Helemaal Hollands is vaak te gast in diverse tv programma’s zoals het ‘Tros muziekfeest op het Plein’, ‘Hart voor Muziek’ en diverse regionale muziekprogramma’s. Heel Nederland kon kennis maken met de humor van deze heren in het AVROTROS programma ‘Fort Boyard’. Ook hun presentatie werk bij backstage programma’s en quizzen bij Sterren.nl laat de gezellige kant van de heren zien! De Reality soap bij TROS Sterren.nl ‘Dit is Helemaal Hollands’, gaf een kijkje in het privé leven van Carlo & Leo. Deze vindt u terug op het Helemaal Hollands YouTube kanaal.

Boekingen Helemaal Hollands

Helemaal Hollands is de laatste jaren uitgegroeid naar ‘meer dan alléén Hollandse meezingers’. Ontdek ze met de grootste hits uit de jaren ’70 en ’80 verpakt in een nieuwe jas. Dus laat je verrassen met de allernieuwste internationale klappers in medleyvorm. Dankzij hun brede repertoire maken zij het feest der herkenning. Zo laat Helemaal Hollands al jarenlang vele evenementen, feesttenten, festivals maar ook jouw bruiloft totaal uit hun dak gaan.

Helemaal Hollands inhuren: lekker meezingen

Organiseert u een feest waarbij u het publiek lekker mee wilt laten zingen? Het is voor veel mensen de leukste muziek tijdens een feestje, bijvoorbeeld om even nergens bij na te hoeven denken. Door Helemaal Hollands in te huren weet u in ieder geval zeker dat de sfeer er heel snel in zal zitten. Dus gaat het om een opwarmer voor de avond, wilt u de sfeer verder verbeteren of gaat het om de afsluiter van een feestavond die u organiseert? In al die rollen voelen ze zich helemaal thuis.

Waarschijnlijk kunt u veel van de nummers van Helemaal Hollands meezingen, ook al valt het niet mee om ze zomaar op te noemen. De kans is groot dat het meteen één groot feest is, waardoor het de moeite waard is om deze heren op het podium te vragen en er een mooie avond van te maken.

Boekingen van Helemaal Hollands

U bent bij ons aan het juiste adres om Helemaal Hollands te boeken. Wij verzorgen de boekingen, en kunnen u daarbij van A tot Z ontzorgen. Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet, ook als u hier zelf geen ervaring mee heeft. Wij weten wat er moet gebeuren en houden dat op de achtergrond natuurlijk netjes voor u in de gaten.

Helemaal Hollands boeken

Dus wilt u Helemaal Hollands boeken en bent u daarnaast bijvoorbeeld nog op zoek naar andere leuke artiesten om uit te nodigen? U kunt ze allemaal inhuren, bijvoorbeeld Nederlandstalig en klaar voor een feestje. Wij gaan er direct voor u mee aan de slag zodra u de vrijblijvende offerte aanvraagt.

Kom in de stemming

Helemaal Hollands boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 1 week geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Helemaal Hollands te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Helemaal Hollands wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Helemaal Hollands viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Helemaal Hollands online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Helemaal Hollands boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Helemaal Hollands kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Helemaal Hollands boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!