Dr. Cor`s Vaccingala boeken?

Dr-Cors-Vaccingala-boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

N.v.t.

Dr. Cor`s Vaccingala boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Dr. Cor’s Vaccingala

Dr. Cor`s Vaccingala is komisch muziektheater voor diner, familiefeest, zakelijke borrel en klein evenement. Dr. Cor (galavaccinoloog) ontvangt uw gasten samen met steun en toeverlaat zuster Ona. Humorvol maar vakkundig worden alle gasten bij ontvangst aan een intakegesprek onderworpen,
ontvangen dan het “Dr. Cor`s Galavaccin” en zijn vervolgens de hele avond immuun voor alle gezondheidsbedreigingen.
Entertainment tijdens het (theater)diner met zang en comedy

Boekingen Dr. Cor’s Vaccingala

De dokter en de zuster zorgen samen met deejay Peter voor een passend sfeertje. Wordt het feest op afstand? Dan past het repertoire zich aan en leren we vooral Zuster Ona van een hele andere kant kennen.

Dr. Cor`s Vaccingala boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dr. Cor`s Vaccingala te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dr. Cor`s Vaccingala wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Dr. Cor`s Vaccingala viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Dr. Cor`s Vaccingala online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dr. Cor`s Vaccingala boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Dr. Cor`s Vaccingala kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Dr. Cor`s Vaccingala boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!