Eric Dikeb boeken?

eric dikeb boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Excl. geluid

Eric Dikeb boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Eric Dikeb

De eerste echte grote hit voor Eric Dikeb kwam in 1998, toen hij met de Après-Ski-klas het lied “Volg De Leraar” opnam. Dit werd een grote hit in alle wintersportlanden en tijdens carnaval ’98 was het overal te horen.

Erics carrière raakte vanaf april 2000 in een stroomversnelling, toen hij door Rob Stenders werd gevraagd mee te werken aan het populaire ochtend programma Stenders Vroeg. Vanaf dat moment was hij 4 dagen per week te horen op de radio.

Echte naamsbekendheid verwierf hij toen hij een jaar later te zien was in de real life soap ‘Big Diet’ van SBS6. Zijn feestnummer “De Pizzahut”, over zijn voorliefde voor fastfood en dansen, werd daarna een megahit.

Boekingen Eric Dikeb

In 2002 ontving Eric Dikeb in België een gouden plaat voor de nr. 1 hit “De Pizzadans”, uitgevoerd door de formatie Dynamite.

In 2003 kwam het feestnummer “Fast Food Song” van The Fastfood Rockers op nummer 2 (!!) in The UK top 50 met aansluitend de succesuitvoering “Burgerdance”, uitgevoerd door DJ Ötzi, met een bescheiden rol voor Eric zelf, op nummer 3 (!!) in Oostenrijk en op nummer 1 (!!) in Duitsland.

Anno 2007 verschijnt er een geweldige nieuwe single met als titel: “Ik schreeuw het van de daken”. Eric zorgt bij live optredens altijd voor een knalfeest!

Kom in de stemming

Eric Dikeb boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
801 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Eric Dikeb te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Eric Dikeb wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Eric Dikeb viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Eric Dikeb online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Eric Dikeb boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Eric Dikeb kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Eric Dikeb boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!