One Two Trio boeken?

one two trio boeken
icon-clock

Tijdsduur

45 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

One Two Trio boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie One Two Trio

One Two Trio is in ruim 27 jaar en in dezelfde bezetting (!) uitgegroeid tot een uniek bandje met veel meer dan de feesthits waar ze eind ’90 bekend mee werden. Ze spelen namelijk ook heerlijk easy, pop en swing cover-repertoire! De laatste jaren gooien ze hoge ogen met hun interactieve concept ‘De Hussel’, o.a. bekend van Evers Staat Op (Radio 538). En natuurlijk is er ook nog hun Kindershow. Ze kunnen niet alleen hun muziekstijl en repertoire, maar ook hun outfit naar wens aanpassen.

One Two Trio is de ultieme feestband bekend van vele hits zoals ‘Juffrouw Toos en ‘Tien Kleine Tuinkabouters’. Als er een feestgarantie zou bestaan, zou dit 3-tal ‘m geven.

Ooit begonnen als een straatbandje. En die straat is heel groot geworden… In korte tijd groeide One Two Trio uit tot één van de meest gevraagde live feestbands van Nederland. Het trio scoorde een aantal enorme hits (waaronder “Juffrouw Toos”, “Tien Kleine Tuinkabouters” en “Series Uit Mijn Jeugd”) Zes albums zijn er inmiddels uitgebracht waaronder een verzamelaar.

One Two Trio speelt altijd LIVE! Gewapend met een gitaar, basgitaar en een ‘kinderdrumstel’ van alles dwars door elkaar; Het repertoire is enorm: van smartlap tot rock en roll en van disco tot golden oldies. Dit alles overgoten met een pittige feestsaus voorzien van improvisatie en veel interactie met het publiek. Voor iedereen een feest der herkenning!

Niet voor niets is One Two Trio regelmatig te gast bij Giel Beelen op radio 3FM. Edwin Evers van Radio 538 bombardeerde de band zelfs tot vaste huisband van zijn fameuze radioprogramma ‘Evers Staat Op’.

Boekingsmogelijkheden One Two Trio :

 • Juxebox is speciaal ontwikkeld voor de ”Swing en meezingen feesten”!
  Het publiek heeft hierbij een belangrijke stem in de repertoirekeuze. Swingen op danceclassics , ”rocken” op ‘Radar Love’ of meezingen met een smartlap… One Two Trio vult dit op de voor hen zo kenmerkende wijze in: met veel humor, interactie en enthousiasme waarbij het publiek vaak ook een belangrijk aandeel krijgt in de uitvoering van het nummer! Juist dit aspect zorgt veelal voor hilarische momenten waarover nog lang nagepraat zal worden… Een act met een ‘heel veel lol, schorre kelen en strakke kuiten garantie’!
 • Interactieve Hussel De tekst van een liedje wordt gezongen op de melodie van een ander liedje. Iedereen gaat direct de beide nummers raden en meezingen! Bekend van o.a Radio 538. OTT kan dit bij ieder optreden spontaan inzetten.
 • Semi Akoestisch One Two Trio speelt ook (semi) akoestisch, eventueel mobiel. Ideaal als het sfeertje daarom vraagt of als er beperkingen zijn t.a.v. ruimte, volume etc. Helemaal op maat, eventueel uit te breiden met een saxofonist.

Ook kindershows

 • Kindershow Deze show is er speciaal voor de kleinere onder ons. De hoofdrollen in dit verhaal zijn voor Meneertje Blauw (zo trots als een pauw), meneertje Rood (de sportieve malloot) en meneertje Geel (zo sloom als een kameel) spelen LIVE de bekende kinderliedjes maar ook eigen makkelijk mee te zingen nummers.
 • Sinterklaasshow Speciaal voor de Sinterklaasperiode is One two trio ook te boeken voor Sinterklaasshows, waarin zij de gehele show aanpassen aan deze sfeervolle periode.

Kom in de stemming

One Two Trio boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

 • Grootste aanbod van Nederland en België
 • Wij denken met u mee van A tot Z
 • Hoge klantenwaardering
 • Snelle reactie tijd
 • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
781 beoordelingen Laatste beoordeling: 23 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om One Two Trio te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u One Two Trio wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met One Two Trio viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u One Two Trio online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

One Two Trio boeken

Dus bent u benieuwd hoe u One Two Trio kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

One Two Trio boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!