Erna Hemming boeken?

erna hemming boeken
icon-clock

Tijdsduur

30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Erna Hemming boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Erna Hemming

Wanneer Erna Hemming op haar achtste jaar Bach’s Matthäus Passion voor het eerst live uitgevoerd meemaakt, verpandt ze haar hart definitief aan de wereld van de klassieke muziek. Als ze elf jaar is, studeert ze voor zichzelf alle sopraanaria’s in uit de Messiah van Händel.

Vanaf haar 16e jaar volgt Erna een klassieke zangopleiding; echter óók blijft zij zich sterk aangetrokken voelen tot lichte- én popmuziek. In de jaren ‘80 en ‘90 zingt Erna zowel solistisch in bandjes alsmede op het operettepodium waar zij in diverse producties hoofdrollen vertolkt. Haar passie om de ideale mix te kunnen maken van pop en klassiek krijgt volledig gestalte nadat Erna deelneemt aan Henny Huisman’s Soundmixshow en uiteindelijk de grote finale van ‘99 wint met het nummer ‘Spente le Stelle’ van de Franse zangeres Emma Shapplin. Dit is de start van een professionele zangcarrière en direct volgen er veel binnenlandse aanvragen voor optredens.

‘Avventura’, een unieke productie

Twee jaar later brengt Erna onder het label Universal Music het album ‘Avventura’ uit: een unieke productie waarbij veelal bekende klassieke melodiëen worden voorzien van (Italiaanse) teksten en bewerkt met moderne arrangementen. Met een 52-koppige bezetting brengt ze haar live TV-debuut op het podium bij Vara’s Kopspijkers waarna nog vele TV-optredens in binnen- en buitenland volgen. Avventura is een buitengewoon complexe productie waarbij drie producers de scepter zwaaien: Edwin Schimscheimer, Ruud Jacobs (André Rieu producer) en Hans Aalbers.

Avventura wordt behalve in de Benelux ook in Duitsland uitgebracht en in 2009 komt de release op de Koreaanse markt daar nog bij. Het repertoire van Avventura brengt Erna ten gehore tijdens vele (televisie)optredens in binnen- en buitenland. In Duitsland staat zij in shows zoals o.a. ‘Musik für Millionen’ , Das Sonntagskonzert’ en ‘Arena der Stars’ met Andrea Boccelli. Tracks van haar album Avventura komen bovendien op tal van Universal compilatiealbums te staan (Voices, Celtic Mood etc.).

Veelal eigen composities met ‘Moiren’

In 2010 ontwikkelt zij bovendien haar klassieke repertoire verder door deel uit te gaan maken van het professionele vocal ensemble CALL o.l.v. (Bach) dirigent Pieter Jan Leusink. In Italië volgen opnames voor een cd en dvd waarop zij meerdere solo’s vertolkt; zowel aria’s uit opera en oratoria alsmede stukken in het (crossover) licht klassieke genre. Talloze concerten zijn het gevolg in veel grote Nederlandse kerken en op concertpodia, waaronder het Concertgebouw in Amsterdam waar Erna onder meer soleert met haar vertolking van Gabriellas Sång.
Een jaar later vormt ze met electrisch harpiste Janne-Minke en drummer Tom van den Heuvel ‘Moiren’. Met veelal eigen composities gaan ze nog een stapje verder over de grens van symfonische muziek in combinatie met het klassieke stemgeluid van Erna.

Samenwerkingen met Jan Vayne

In 2014 schrijft en componeert Erna Hemming in opdracht, voor een speciaal muziekproject, dertien bijzondere stukken waarvoor ze in maart afreist naar Zwitserland voor de opnames van de cd Your Vibrations. In 2015 brengt ze een concert op Ameland tijdens de Kunstmaand in november. Een groot deel van haar repertoire wordt begeleid door Jean van Vugt en twee weken later is ze te gast in dezelfde Hervormde kerk in Hollum tijdens het concert van Jan Vayne. Samen met hem brengt ze vier bijzondere stukken ten gehore. Met Jan Vayne besluit ze tevens samen te werken wanneer Erna gevraagd wordt een optreden in het Amstel Hotel te verzorgen ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van de Amstel (Business Club). Dit prachtige optreden wordt ook nog eens gecompleteerd met 20 mannen van het Ettens Mannenkoor.

Boekingen Erna Hemming

Op dit moment schrijft ze aan nieuwe Italiaanse werken in samenwerking met een aantal vooraanstaande componisten en werkt ze volop aan nieuw repertoire ter voorbereiding van komende concerten.

Erna is behalve vocalist, tevens vocal coach en tekstdichter. Haar ultieme passie om haar stem zo breed mogelijk te ontwikkelen om zo alle gewenste muziekstijlen te zingen, brengt ze over op haar leerlingen in haar lespraktijk.

Behalve vele optredens in Nederland, verzorgde Erna Hemming tevens concerten in o.a. Brussel, Antwerpen, Moskou, Salzburg, Leipzig, Oberhausen en Toscane.

Kom in de stemming

Erna Hemming boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
765 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Erna Hemming te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Erna Hemming wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Erna Hemming viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Erna Hemming online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Erna Hemming boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Erna Hemming kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Erna Hemming boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!