Petra Berger boeken?

petra berger boeken
icon-clock

Tijdsduur

1 x 30 minuten

icon-music

Geluid

Op aanvraag

Petra Berger boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Petra Berger

Petra Bergers stem en muziek laten zich niet gemakkelijk in één genre vatten en dat maakt haar als zangeres zo bijzonder en uniek. Met drie octaven tot haar beschikking beweegt zij zich net zo makkelijk in het klassieke domein als in de popmuziek. Bij de keuze van haar repertoire laat zij zich vooral leiden door haar diepste gevoelens en dat maakt dat haar eigenheid en persoonlijkheid op zeer herkenbare wijze doorklinken in alles wat zij zingt. Zij weet als geen ander haar publiek te raken met haar kristalhelder en loepzuivere stem.

Petra’s carrière begint in 1987 wanneer zij samen met haar zus het duo “Chess” opricht. Hun opvallende sound wordt regelmatig vergeleken met Abba en in die stijl brengen zij diverse top 40 hitsingles uit. Een grote liefde van Petra is de wereld van de musical. Om de overstap naar het theater te kunnen maken bekwaamt zij zich uitgebreid op het gebied van zang, dans en acteren. Het levert haar begin jaren negentig mooie rollen op in de musicals ”Sweeney Todd”, “The Beauty and the Beast” en ‘The Sound of Music’.

Internationale successen

In 2001 start ze met veel succes een internationale solo carrière. In samenwerking met Universal Music brengt ze een reeks verrassende classical cross-over albums uit. De albums bevatten speciaal voor haar geschreven nieuw materiaal en opvallende bewerkingen van klassieke stukken. In Nederland worden de cd’s bekroond met goud en platina en in 2004 genomineerd voor de Edison Klassiek. Ook in het buitenland blijft haar succes niet onopgemerkt, in Mexico, Spanje, Turkije en Finland breekt Petra door met haar vernieuwende sound. Met wereldsterren Andrea Bocelli en Alessandro Safina zingt zij prachtige duetten, zowel ‘live on stage’ als op haar eigen cd ‘Here and Now’. Petra wordt veelvuldig gevraagd voor gastoptredens bij concerten van toonaangevende symfonie orkesten in Nederland en in landen als China en Turkije.

Boekingen Petra Berger

In Nederland toert Petra Berger sinds 2003 ieder jaar langs de Nederlandse theaters en concertzalen met haar eigen programma’s. Een bijzondere samenwerking met pianist Jan Vayne in het theater in 2008 resulteert in een prachtig akoestisch album “Crystal”. In 2011 komt een lang gekoesterde droom uit. Petra brengt het album “Touched by Streisand” uit met daarop de mooiste Streisand songs. Op de Nederlandse publieke zender wordt een muziekspecial van dit album uitgezonden. De 75ste verjaardag van levende legende Barbra Streisand in 2017, vormt voor Petra de aanleiding om in het theaterseizoen 2017-2018 een speciaal Tribute Concert aan haar grote inspiratiebron te brengen. Dit concert beleeft wegens groot succes in de eerste helft van 2020 een reprise.

In het voor jaar van 2019 verrast Petra Berger haar publiek met een volledig nieuw, in eigen beheer geproduceerd album getiteld “Passione”. De songs op het album hebben een eigentijdse sound mét het herkenbare geluid van haar eerdere albums. ‘Passione’ is een cd met alleen Italiaans gezongen muziek. Het is een mix van lichte muziek, film muziek, klassiek en nieuw materiaal. De nieuwe songs zijn ook live te horen in het theaterconcert “Passione Italiana” waarmee Petra tot maart 2020 langs de theaters toert.

Kom in de stemming

Petra Berger boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
815 beoordelingen Laatste beoordeling: 5 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Petra Berger te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Petra Berger wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Petra Berger viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Petra Berger online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Petra Berger boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Petra Berger kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Petra Berger boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!