The Petticoats boeken?

the petticoats boeken
icon-clock

Tijdsduur

In overleg

icon-music

Geluid

Op aanvraag

icon-notice

Opmerking

Vanaf prijs, meerdere boekingsmogelijkheden

The Petticoats boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie The Petticoats

The Petticoats, drie charmante zangeressen voor een daverend en entertainend optreden. Als intermezzo tijdens uw diner of feest met vrolijk, nostalgisch en gevarieerd repertoire uit de jaren 40, 50 en 60. Dit zangeressen trio zorgt met haar zuivere stemmen, stijlvolle performance en kittige choreografieën voor een onvergetelijk moment op uw evenement.

Het repertoire van dit jaren 40/50/60 vocaal intermezzo bestaat uit liedjes de fourties, fifties en sixties, maar ook uit liedjes van nu in ene bewerking in de jaren 40- 50- en 60-stijl zoals ‘Crazy in Love’ van Beyoncé. ‘The way you make me feel’ van Michael Jackson in rock ’n roll stijl! Stuk voor stuk zeer herkenbare, vrolijke liedjes met een hoog entertainment gehalte. ‘Lollipop’ en ‘Bei mir bist du schön’, maar ook romantische ballades als ‘Stand By Me’ en publiekstrekkers als ‘Tu vuo fa l’Americano’, ‘Candyman’ worden door meerstemmige arrangementen in één intermezzo van 30 minuten of opgesplitst in 2 intermezzi, verenigd.

Boekingen The Petticoats

Met maar liefst vier verschillende outfits verzorgen de zangeressen van The Petticoats een tape-act van dertig minuten waarin zang-, dans- en showelementen gecombineerd worden. Ze beschikken over een geluidsinstallatie en vaste geluidtechnicus en zijn flexibel inzetbaar. Afhankelijk van de opdrachtgever kan desgewenst de duur van het optreden ingekort worden.

Dit zangeressen trio brengt een vrolijk muzikaal en vocaal intermezzo waarin zang, dans en show elementen gecombineerd worden. Ideale zangeressen act op thema feest of fifties en sixties party.

The Petticoats kunnen zowel als hoofdact, bijvoorbeeld als vocaal intermezzo, als achtergrondact of als sice act worden ingezet.

Boekingsmogelijkheden

The Petticoats kunnen zowel als hoofdact, bijvoorbeeld als vocaal intermezzo, als als achtergrond act of als side act worden ingezet. Vraag Buro van Otterloo naar de verschillende mogelijkheden wanneer deze zangeressen act ook als side entertainment moet worden ingezet.

The Petticoats als tape act:
Geschikt voor feesten als openingsact, intermezzo of slotact of als achtergrond muziek.
– 30 minuten (evt. op te delen in 2 x 15 minuten binnen 1 uur)
– 60 minuten (evt. op te delen in 2 x 30 of 3 x 20 binnen 1,5 uur)

The Petticoats begeleid door live pianist of gitarist:
Geschikt als intermezzo tijdens diner of als achtergrond muziek.
– 30 minuten (evt. op te delen in 2 x 15 minuten )
– 60 minuten (evt. op te delen in 2 x 30 of 3 x 20 minuten)

The Petticoats nu ook te boeken als a capella act
Geheel akoestisch en zonder begeleidingsmuziek op tape.
Dat houdt in 3 à 5 nummers onversterkt a capella bij bijvoorbeeld:
– Het verwelkomen van gasten bij de entree.
– Zingend lopen door het publiek (voor extra sfeer).
– Zingen tijdens de huwelijksceremonie (bij de entree van de bruid, tekenen van aktes en na afloop).
– Zingen als intermezzo voor bedrijven tijdens een congres of training/vergadering (bv. steeds 1 nummer tijdens de pauze).

Kom in de stemming

The Petticoats boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
789 beoordelingen Laatste beoordeling: 16 uur geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om The Petticoats te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u The Petticoats wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met The Petticoats viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u The Petticoats online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

The Petticoats boeken

Dus bent u benieuwd hoe u The Petticoats kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

The Petticoats boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!