Feest Dj Mentwitt boeken?

feest dj mentwitt boeken
icon-clock

Tijdsduur

240 minuten

icon-music

Geluid

Incl. geluid tot 250 personen

Feest Dj Mentwitt boeken? We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Zoekt u de beste invulling voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of een ander evenement / feestavond? Wij informeren u graag over de kosten / prijs van een optreden. Direct boeken? Bel dan met 0497-360718.

Biografie Feest Dj Mentwitt

Zijn echte naam is Menno Schellevis en hij woont in Uitgeest.

Feest Dj Mentwitt is een professionele Dj die ondanks zijn jeugdige leeftijd al veel ervaring heeft. Hij draaide o.a. in de A9 studio’s (voorheen Bob’s Saloon) op talloze feesten en hij deed voorprogramma’s van o.a. Marco Borsato, André Hazes, Nielson en Glennis Grace.

Bent u op zoek naar een professionele Dj eventueel met drive-in show dan bent u bij Feest Dj Mentwitt aan het juiste adres. Voor een bruiloft, huwelijksjubileum, personeelsfeest of verjaardag, eigenlijk voor elke willekeurige feestavond in de kroeg of in de zaal, Dj Mentwitt weet de juiste toon te zetten.

Hij verzorgt al jaren de muzike op de meest uiteenlopende feesten door heel Nederland, en weet ook als geen ander hoe hij de dansvloer vol moet krijgen… en houden! Hij creëert een gezellige sfeer en bouwt de sfeer geleidelijk aan op. Vanaf het moment dat er gedanst mag worden, zorgt hij dat de dansvloer niet meer leeg is voor je feest voorbij is! Hij zorgt voor een mooie en professionele set licht en geluid, zodat niemand zich daar zorgen over hoeft te maken! U hoeft alleen maar een feestje te vieren!

Boekingen Feest Dj Mentwitt

Themafeesten zijn nog steeds erg populair. Ben je bijvoorbeeld helemaal “in to” de jaren 70/80/90 en wil je weer het echte discogevoel van toen herbeleven in de stijl van Saturday Night Fever? Of wil je liever een gezellige apres-ski show, een ouderwetse Amsterdamse avond?

Het maakt Feest Dj Mentwitt niet uit. Door zijn brede muziekkennis is hij een Dj die in elke stijl kan draaien, zolang de dansvloer maar gevuld is met gezellige mensen. Of je nu alleen je familie en goede vrienden bij je in de tuin hebt uitgenodigd of je geeft een enorm knalfeest met 800 gasten, Dj Mentwitt heeft altijd een sfeervolle aangepaste drive-in-show/geluidsinstallatie die perfect past bij uw feest.

Met Feest Dj Mentwitt zal het een aovnd worden om nooit te vergeten. Naast Dj en entertainer is Menno ook nog eens een geweldige zanger. Op zijn tweede single met de titel “Laveloos” laat hij horen over een goede zangstem te beschikken.

Kom in de stemming

Feest Dj Mentwitt boeken?

Vraag geheel vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor een boeking.

Artiesten, bands, dj’s & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

0497-360718

Onze zekerheden

  • Grootste aanbod van Nederland en België
  • Wij denken met u mee van A tot Z
  • Hoge klantenwaardering
  • Snelle reactie tijd
  • Gegarandeerd de laagste prijs

Beoordeeld met een

9,3
798 beoordelingen Laatste beoordeling: 3 dagen geleden
Bekijk onze klantbeoordelingen

Artiesten, bands, dj's & ander entertainment boeken bij Twilight Entertainment

Zoek de gewenste artiest

Stap 1

Zoek de gewenste artiest

DJ, band of ander entertainment

Vraag een offerte aan

Stap 2

Vraag een offerte aan

Wij checken de agenda en sturen een offerte

Plaats een boeking

Stap 3

Plaats een boeking

En geniet van een geweldig optreden

Uw erkend boekingsbureau

We zijn uw erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Feest Dj Mentwitt te boeken. En om tal van andere artiesten te benaderen, zodat u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Feest Dj Mentwitt wilt boeken zorgen we voor een snelle communicatie, natuurlijk op basis van transparante en scherpe tarieven. Het voorkomt verrassingen, zodat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Met Feest Dj Mentwitt viert u een geweldige feestavond, zorgt u voor een bijzondere middag of presenteert u een aantrekkelijk programma waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online inhuren

Wilt u Feest Dj Mentwitt online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u een optreden kunt boeken. Dus organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij brengen u op de hoogte betreffende de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de begeleiding die u wenst. Op die manier zijn we u er graag mee van dienst, ook als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Feest Dj Mentwitt boeken

Dus bent u benieuwd hoe u Feest Dj Mentwitt kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We leggen het u graag uit, bijvoorbeeld door aan te geven welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen. En doet u vaker boekingen? Dan maken we het u vooral zo makkelijk mogelijk om dit weer soepel te regelen en af te handelen.

Feest Dj Mentwitt boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op telefoonnummer 0497 360 718, stuur ons een e-mail naar [email protected] of gebruik het online contactformulier. We horen graag van u!